Vi är intresserade av dig som chef!

Vill du bidra med nya och bättre lösningar som gör att vi kan ge den bästa vården och omsorgen till dem som behöver oss och som använder våra tjänster?

Arbetsförmedlingen befinner sig i en viktig förnyelseresa mot en modernare myndighet. Är du en proaktiv chef som klarar att ta ansvar för dina egna delar och för helheten? Välkommen i så fall att söka jobb hos oss.


FOREX Bank är ett familjeägt företag som sedan 1965 är Nordens marknadsledare på resevaluta. År 2003 blev vi bank och erbjuder sedan dess olika bankprodukter som in- och utlåning, betalningsförmedling, kassaservice samt kredit- och betalkort. Vi har bankbutiker på över 120 centralt belägna platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi har internet- och mobilbank samt kundservice på Facebook och telefon.

Vi är alla olika. Vi har olika arbetsuppgifter. Vi har olika kompetens. Vi finns på olika arbetsplatser. Men vi är också lika. Vi delar samma uppdrag. Vi ska utveckla Helsingborg. Och vi ska erbjuda service och tjänster av hög kvalitet.

I Huddinge kommun finns medarbetare med många olika yrken, utbildningar och kompetens som tillsammans arbetar för att ge våra invånare de bästa tjänsterna och servicen. Huddinge är en stor kommun och vi rekryterar därför hundratals tjänster varje år.

Inspecta är Nordens ledande inspektionsföretag, men bara för att man befinner sig på toppen innebär det inte att man är nöjda och tillbakalutade. Och ledarna är en av nycklarna till företagets fortsatta utveckling.


Lantmäteriet är en nationell myndighet med kontor på ett 50-tal orter i landet. Med omkring 190 chefsbefattningar finns en medveten satsning på ledarskap. Chefsbedömningen är en av pusselbitarna.

En av många fördelar med att arbeta inom LEAX Group är den snabba tillväxten. Tillväxten innebär att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom LEAX Group. Företaget satsar mycket på intern utbildning.

Linköpings kommun är en av regionens största arbetsgivare och har en bredd bland både verksamheter och yrken. Här får du möjligheten att jobba över verksamhets- och kompetensgränserna och arbeta i olika roller, vilket gör att du utvecklas hela tiden.

För att lyckas behöver vi de bästa cheferna. Ett gott ledarskap utvecklas i samspel mellan chef och medarbetare. Vi uppmuntrar våra chefer att reflektera och utvecklas i sitt ledarskap.

Som ledare på NCC, oavsett nivå, har du både ansvar och befogenheter att utveckla företaget. Dagligen får du själv och dina medarbetare möjligheten att växa genom att anta nya utmaningar i en kreativ och stöttande miljö. Fundamentet för detta är NCC:s värderingar och goda företagskultur.
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Det sitter liksom i själen och tar sig uttryck på en mängd olika vis. Förr var Norrköping en arbetarstad. Nu är Norrköping en kreativ kunskaps- och kulturstad.

Vi vill ha ledare som motiveras lika starkt av att få andra människor att växa, som av att utveckla affärerna och verksamheten. En bra ledare hjälper dig nå din fulla potential. En bra ledare måste hela tiden utvecklas själv.


Förr i tiden tilldelades chefsrollen traditionellt till personer som snarare utmärkt sig inom sin specialistkompetens snarare än för sina ledaregenskaper. Det var ett förväntat karriärsteg efter ett väl utfört arbete. I dag ser vi ett helt annat resonemang kring vad som gör en bra chef.

Scania is committed to retaining and expanding its premium position in the industry. Excellent leadership, based on our common values, principles and working methods, is a key driver for reaching targets.
När SEB rekryterar till chefsroller är det en egenskap som väger tyngre än andra: förmågan att vara både affärsorienterad och medarbetarorienterad.
I framgångsrika team används medarbetarnas olika kompetenser på ett bra sätt. Chefens jobb är att ge alla rätt förutsättningar för att lyckas. Därför har Skanska ett brett utbud av ledarskapsutbildningar på olika nivåer.

Vill du utmanas och utvecklas i en av

Europas snabbast växande städer?

Systembolaget är speciellt. På ett företag utan vinstintresse är verksamheten helt värderingsstyrd. Då blir ledarskapet avgörande – på huvudkontoret och i alla 427 butiker.
Enligt Wiveca Dahl, personaldirektör på Trafikverket, är ledarskapet en viktig framgångsfaktor för att nå dit. Vi behöver chefer som kan leda i förändring, är kreativa och som har en förmåga att skapa energi och entusiasm i organisationen.
Att vara ledare inom Västerås stad innebär att leda engagerade, välutbildade och kompetenta medarbetare i verksamheter som har stor påverkan på och betydelse för människors vardag.
Västra Götalandsregionens (VGR) chefskriterier beskriver fyra beteenden och kompetenser som chefer ska visa i sitt chef- och ledarskap: det ska baseras på regionens värdegrund, det ska vara mål- och resultatorienterat, kommunikativt och utvecklingsorienterat.
I Östersund kan du njuta av närheten till storslagna fjällandskap och vintersport i världsklass. Samtidigt som du har möjlighet att förverkliga dina ambitioner i yrkeslivet. Ett gynnsamt företagsklimat och offensiva satsningar inom universitet och näringsliv gör att du slipper välja mellan karriär och stimulerande fritid.