Vi är intresserade av dig som chef!

NCC

En bra ledare får NCC och medarbetarna att utvecklas

Mohammad Bdeiwi

Mohammed Bdeiwi, projektledare på NCC Construction Danmark.

Ett bra ledarskap kan beskrivas med orden självförtroende, mod och trygghet, anser Mohammed Bdeiwi, projektledare på NCC Construction Danmark. Det handlar mycket om förmågan att skapa utveckling. Är ledarskapet tryggt blir även relationen mellan NCC och kunden lättare framgångsrikt, anser han.
– Jag känner mig ofta stolt och får uppskattning från min chef och mina medarbetare, både när jag jobbade i Stockholm och där jag jobbar nu i Köpenhamn. Det som är kul med att jobba på NCC är att jag får träffa många människor och jobba på olika platser. Och att det både finns utmaningar och stora möjligheter till att utvecklas, säger Mohammed Bdeiwi.

Anna Noren

Anna Norén, projektchef på NCC Construction Göteborg

Det absolut viktigaste med ledarskap är att utveckla sin personal, tycker Anna Norén, projektchef på NCC Construction Göteborg. Det är då hon känner att hon lyckas. En medarbetare som upplever att han eller hon utvecklas bidrar till de ständiga förbättringar vi hela tiden vill göra i våra processer och blir dessutom en del av ett starkt team.
– Det gäller att få medarbetarnas att trivas och att vårda deras erfarenhet och kunskap om vi ska nå ett hållbart byggande. För mig innebär detta ett tydligt ledarskap med fokus på individen, säger Anna.

Ylva Lageson

Ylva Lageson, projektchef på NCC Construction Stockholm

Ledarskap är förmågan att få människor att utföra en uppgift väl samt att få dem att utvecklas, anser Ylva Lageson, projektchef på NCC Construction Stockholm. Det gäller att se medarbetarnas styrkor och svagheter och att få dem att använda sina egenskaper på bästa sätt. Det första steget är att förstärka de positiva egenskaperna.
– Det är jättemycket jag är stolt över. Det konkreta resultatet, husen vi byggt. Och att NCC har en kultur som ger möjligheter till ansvarstagande. Personligen är jag extra stolt över att ha varit med och byggt hotellet Clarion Arlanda som vi levererade före tidsplanen till en mycket nöjd kund, säger Ylva Lageson.

Skribent: Niclas Köhler
Mohammed Bdeiwi fotad av Mohammed Bdeiwi
Anna Norén fotad av Sanna Gillen
Ylva Lagesson fotad av Micke Lundström

Vi söker chefer och ledare löpande. Våra lediga tjänster hittar du här:

Inga jobb för stunden.