Vi är intresserade av dig som chef!

Aleris

Allmänt om Aleris

Vill du vara med och bygga det mest personliga och uppskattade företaget inom vård och omsorg?
Vill du bidra med nya och bättre lösningar som gör att vi kan ge den bästa vården och omsorgen till dem som behöver oss och som använder våra tjänster?

Aleris ser till helheten och är verksamma genom hela vårdkedjan. Det innebär att vi har en stor bredd. Vi finns inom såväl primär- och specialistvård som äldreomsorg och psykisk hälsa för ungdomar och vuxna.

Om ALERIS

Aleris är ett privat vård- och omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård, äldreomsorg och psykisk hälsa i Sverige, Norge och Danmark. Aleris ägs av Investor, har cirka 8 500 medarbetare och omsätter närmare 7 miljarder kronor.

Kerstin Davidsson Namn: Kerstin Davidsson
Titel: Affärsområdeschef, Aleris Specialistvård Motala

Vad har du för bakgrund?
-Jag är sjuksköterska i grunden och har arbetat som chef på olika nivåer inom både landsting och privat vård de senaste 20 åren.

Vilket ansvar har du i din roll som chef?
–Leva upp till de mål som är uppsatta och det uppdrag vi har gentemot uppdragsgivare och patienter och gärna överträffa förväntningarna. Driva utvecklingen framåt och skapa ett gott ledar- och medarbetarskap inom min verksamhet.

Vilka egenskaper är viktigast för att trivas som chef på Aleris?
–Engagemang och kompetens är nyckeln till framgång. Kreativitet är också en viktig egenskap för den här rollen och självklart förmågan att skapa delaktighet både hos medarbetarna men även patienterna. Bra vård är ett lagarbete.

Vilka utmaningar har du som chef i din verksamhet?
–Privat vård är en relativt ny verksamhet i min region så en stor utmaning är att göra den attraktiv. Att behålla och rekrytera rätt medarbetare i en tuff arbetsmarknad. Många har åsikter om privat vård så en stor utmaning är även att möta samhällets frågor och även stötta medarbetarna i det.

Vad är det bästa med att jobba som chef på Aleris?
–Friheten och att jag har stora möjligheter att påverka och styra. Att jag får ett omvärldsperspektiv på ett helt annat sätt än när jag arbetade inom Landstinget. Aleris finns i två länder till och vi lär av och delar med oss till varandra över landsgränserna, det ser jag som mycket positivt.

Magnus Andersson Namn: Magnus Andersson
Titel: Affärsområdeschef, Aleris Omsorg, Psykisk hälsa Vuxna

Vad har du för bakgrund?
–Jag är socionom i botten med en vidareutbildning i kriminologi. Innan jag började på Aleris har jag jobbat 8 år inom kriminalvården.

Vilket ansvar har du i din roll som chef?
–Leda verksamhetscheferna i deras dagliga arbete, samordna och ge dem möjligheter att utföra sitt arbete på bästa sätt. Att vi tillsammans utvecklar verksamheten, utvärderar och förbättrar våra behandlingsmetoder.

Vilka egenskaper är viktigast för att trivas som chef på Aleris?
–Intresserad av att jobba med och vara nyfiken på människor. Att vara nytänkande, förändringsbenägen och vilja arbeta med ständiga förbättringar.

Vilka utmaningar har du som chef i din verksamhet?
–Att ständigt tänka kvalitet och utveckling och jobba för att hela tiden förbättra. Att entusiasmera så personalen klarar av att behålla glöden både i med- och motgång. Ge cheferna möjlighet att jobba utifrån våra grundvärderingar; omtänksam, professionell, engagerad och nytänkande.

Vad är det bästa med att jobba som chef på Aleris?
–Att jag får möjlighet att utvecklas själv och bidra till utvecklingen inom Aleris så vi alltid ger våra klienter den bästa behandlingen, omsorgen och stödet. Mitt mål är att om man en gång varit på behandlingshem i Aleris ska man aldrig behöva behandlingshem igen. Den viktigaste förutsättningen för att klara detta är god kvalitet!

För våra lediga jobb se www.aleris.se/jobb

Vi söker chefer och ledare löpande. Våra lediga tjänster hittar du här:

Inga jobb för stunden.