Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Vi söker jurister till Jurek Law för framtida tjänster

Om Jurek
Jurek erbjuder ett komplett utbud av konsult- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad/Kommunikation och Administration. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.


Din intresseanmälan:

Vi på Jurek Law vill gärna komma i kontakt med dig som är verksam och intresserad av att arbeta inom området Juridik. På Jurek Law träffar vi proaktivt kandidater som är verksamma inom juridik och som är intresserade av att ta nästa steg i karriären.

Jurek Law erbjuder ett komplett utbud av rekryteringstjänster. Vi rekryterar alltifrån nyutexaminerade studenter till bolagsjurister och biträdande jurister med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom både den offentliga och privata sektorn. Arbetsuppgifterna varierar beroende på tjänst och kund, vi arbetar både med breda roller och roller som är mer specialiserade inom olika rättsområden.

För att få uppdateringar om aktuella tjänster/uppdrag – följ oss gärna på vår hemsida och på LinkedIn. Glöm även inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Välkommen med din intresseanmälan redan idag! Vi tar inte emot intresseanmälan via mail. Även om du inte hör något från oss så har vi dig ändå i åtanke då du fortfarande kan vara aktuell för framtida rekryterings- och konsultuppdrag

Sökord:
 Law, juridik, jurist, lawyer, legal issues, legal advice

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Vi söker jurister till Jurek Law för framtida tjänster

Annonser

; ;