Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St

För rekryterare

Bakgrund

 

karriarjobb.se har idag en stark lokal närvaro samtidigt som vi når ut rikstäckande. Vi är en av Sveriges ledande jobbsajter med massor av tjänster och lediga jobb.Vi har dessutom mer än 18 års erfarenhet på den svenska marknaden. Schibsted grundade Karriarjobb.se redan 1999 och vi har idag ett av de starkaste varumärkena i vår bransch.

Vi vänder oss både till stora och små företag som finner stor användning i våra olika rekryteringstjänster. Hos oss går det snabbare att söka jobb vilket medför att ni som arbetsgivare förhoppningsvis kommer få fler ansökningar på kortare tid via Karriarjobb.se!

Karriarjobb.se ägs idag av Career Group Sverige AB. Vårt mål är att vara den självklara rekryteringskanalen för svenska och nordiska företag när det gäller platsannonsering.

Karriarjobb.se:s nya management har jobbat i branschen sedan år 2000 och har mer än 20 års gemensam arbetslivserfarenhet vilket medför att vi har den bästa marknadskännedomen i landet och vet vad som krävs för att göra våra kunder nöjda och att hela tiden skapa nya spännande jobb till alla våra besökare.

Business to Business

Annonsera?

Fler ansökningar på kortare tid

Vi erbjuder våra kandidater landets enklaste och snabbaste tjänst för att söka jobb. Funktioner som förenklad CV-hantering, IP-styrning och ”intelligent sökmotor” har visat sig ge våra kunder fler ansökningar på kortare tid.

Annonsera brett eller nischat

Karriarjobb.se är en bred jobbsajt där annonserna når många personer inom olika kategorier över hela landet. Genom IP-styrning kan våra kunder välja att enbart visa sina annonser i närregionen, och våra nischade partnersajter (se nedan) gör det möjligt att enbart visas mot en utvald målgrupp.

Jobbdirekts nätverk

När du annonserar på Karriarjobb.se har du möjlighet att komplettera med nedanstående partnersajter och tjänster för 5.900 kr per extra kanal.

Anonsera hos oss
Jobbdirekt.se
En av Sveriges ledande jobbsiter alla kategorier
Jobbinomteknik.se
Alla teknikjobb
Jobbinomadministration.se
Alla administrativa jobb
Jobbinomsalj.se
Alla säljjobb
Jobbinomdatait.se
Alla it-jobb
Jobbinomjuridik.se
Alla juridikjobb
Jobbinomekonomi.se
Alla ekonomijobb
Jobbinomkommun.se
Alla offentliga jobb inom kommun, län och landsting
Jobbdirekt på facebook

Alla våra kunders platsannonser blir synliga på Jobbdirekts egen företagssida på Facebook.

Jobbdirekt på Twitter

Alla jobbdirekts platsannonser blir synliga på Twitter, en av de mest snabbväxande mediakanalerna i Sverige.

Jobbdirekt på Google

Som en extra bonus till våra kunder blir nu alla platsannonser dessutom synliga på Google.se.


Så tar du hjälp av Facebook

Karriarjobb.se har lång erfarenhet av att bygga företagssidor på Facebook, så kallade Fansites, som sedan kopplas samman med kundernas hemsidor via dynamiska flikar. Här nedan ser du ett urval av de kunder vi skapat Fansites åt. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur du kan utnyttja Facebook för att effektivisera rekryteringen.

Några kunder med fansites hos oss:

Referenser KPMG Grant Thornton Cap Gemeni ÅF Vinge Academic Work Apoteket Gekås Ullared A-Search Telenor Stayhard 3 Skandia Randstad Husman Hagberg

Jobbdirekt.se skapar mer trafik

Mer kvalitativ trafik till våra sajter ger fler ansökningar till våra kunder. För att åstadkomma detta utnyttjar vi löpande följande mediakanaler:

 • Tradedoubler

Ett av Sveriges starkaste nätverk för annonsering online med sajter som Expressen, Yahoo..

 • Sökord på Google och Yahoo-Network

Karriarjobb.se använder sig av de största sökmotorerna i Sverige – Google och Yahoo! Network.

 • Rikstäckande radioreklam

Under våren 2017 kommer Karriarjobb.se dessutom att frekvent höras i radiokanalerna Rix FM och Lugna Favoriter.Våra Produkter och Tjänster

Hos Jobbdirekt.se kan du välja mellan en rad olika produkter som underlättar helt eller delvis din rekrytering. Karriarjobb.se tillsammans med våra partners ger dig en av landets absolut bästa och effektivaste platsannonslösningar för dig som skall anställa.

Produkter, priser exkl moms:

 • Platsannons på Jobbdirekt i upp till 30 dagar
  Pris; 7.900 kr
 • Banner (logobanner, 120 x 60 pixlar) pris per vecka
  Pris; 4.000 kr
 • Widescreen (sidebanner, 290 x 350 pixlar) pris per vecka
  Pris; 8.500 kr

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra sajter och annonspaket eller för att beställa platsannonser eller andra produkter (behöver ni hjälp med att utforma er reklambanner, så ordnar vi det). E-posta oss gärna på jobb@jobbdirekt.se eller ring oss på tel. 08-6506920 så hjälper vi er.

Vill ni publicera en platsannons så e-postar ni oss på traffic@jobbdirekt.se

Kontakta Oss

Vill du komma i kontakt/annonserna på Karriarjobb.se eller på någon av följande kanaler, Karriärjobb, Ledarna, Jusektidningen?


Kontakta oss här nedan:

Växel nr: 08-650 69 20
Fax nr: 08-653 03 70
Mail: jobb@jobbdirekt.se
Adress: Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma

Försäljning/Marknad:

John Carlson på telefon 08-653 03 67 alt. maila john@jobbdirekt.se

Teknik:

teknik@jobbdirekt.se alt. Telefon 08-653 03 57

Annonsavdelningen:

traffic@jobbdirekt.se

Välkommen och lycka till!
Annonser

; ;