Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Vi söker en jurist till Brann

Om verksamheten
Brann är en av Nordens större fullservicebyråer inom immaterialrätt, som skapar, förvaltar och försvarar över 60 000 rättigheter åt över 4 000 klienter inom alla branscher och tekniska områden. Med drygt 55 medarbetare och med kontor i Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg erbjuder Brann kvalificerade tjänster och rådgivning inom immaterialrätt samt affärsjuridik i samband därmed.


Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en erfaren jurist till vårt kontor i Uppsala, där du kommer att arbeta tillsammans med andra jurister samt patentkonsulter. Du kommer att bistå våra klienter med rådgivning främst inom det immaterialrättsliga området samt med affärsjuridiska frågor. Vidare består en stor del av arbetet i att både identifiera nya affärer samt utveckla befintliga affärer.


Vem är du?

Du har cirka tre – fyra års relevant arbetslivserfarenhet, gedigen kunskap inom affärsjuridik och immaterialrätt och en förmåga att självständigt ge klienter rådgivning. Vi söker dig som vill utvecklas i en entreprenöriell organisation och det är ett plus om du har ett tekniskt intresse. Som person är du utåtriktad, självständig och orädd. Vidare har du ett stort affärsintresse och intresse för affärsutveckling.


Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll på en modern immaterialrättsbyrå i tillväxtfas! Brann präglas av en prestigelös företagskultur med utrymme för flexibilitet för medarbetarna. Det finns även förutsättningar för att bli delägare i byrån. Uppsalakontoret är centralt beläget i ljusa, moderna lokaler. Besök gärna vår hemsida www.brann.se för mer information om vår verksamhet.

I denna rekrytering samarbetar Brann med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in dina ansökningshandlingar via Jureks hemsida www.jurek.se så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på 0766- 33 14 40.

Varmt välkommen med din ansökan!


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Ulriikka Järnefelt
0766-33 14 40Ansök nu

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Vi söker en jurist till Brann

Annonser

; ;