Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Jurek Bemanning

Utvecklingschef till Bostadsförmedlingen

Bostadsförmedlingen söker en utvecklingschef som både strategiskt och operativt ska utveckla bolagets tjänster. Som utvecklingschef kommer du bland annat att vara med och skapa förutsättningar för utveckling och effektivisering av bolagets erbjudande till kunderna i kön samt till våra samarbetspartners (fastighetsägarna).

Om verksamheten
Bostadsförmedlingen i Stockholm AB förmedlar lediga hyreslägenheter i Stockholmsregionen. Genom en effektiv digital förmedlingstjänst och ett samarbete med cirka 200 bostadsbolag kommer vi under 2018 förmedla ca 13 000 lägenheter från både privata och kommunala bolag. Vår roll är att på en svår bostadsmarknad göra det lite enklare att hitta och hyra ut hyresrätter i regionen. Vi är idag ca 95 medarbetare och ingår i koncernen Stockholms stadshus AB, som ägs av Stockholms stad. Läs gärna mer på www.bostad.stockholm.se

Arbetsbeskrivning
Bostadsförmedlingen står inför spännande utmaningar med att utveckla sin verksamhet bl a genom ökad digitalisering. Anställningen som utvecklingschef är ny inom bolaget och du ges stora möjligheter att själv utforma ditt arbete för att uppnå de uppsatta målen.

Som utvecklingschef driver och samordnar Du olika utvecklingsprojekt, främst kopplat till kundupplevelse och digitalisering. I rollen ingår att utveckla och effektivisera processer, arbetssätt och metoder tillsammans med verksamhetscheferna och IT-chefen samt att vara med och utveckla erbjudandet till våra kundgrupper. Du medverkar också till att omsätta bransch- och omvärldsbevakning till nya idéer. Du har många kontaktytor inom organisationen och arbetar i projekt, utredningar och annan verksamhetsutveckling där du stödjer verksamheten i deras utvecklingsbehov.

Du rapporterar till VD och blir en del av ledningsgruppen. Du har även personalansvar för en medarbetare.

Vem är du?
Vi ser att Du har en bakgrund från gränslandet mellan verksamhet och IT där du har arbetat med att implementera digitala lösningar samt drivit olika utvecklingsprojekt. Du har lång erfarenhet av projektledning och god kunskap om digitaliseringens möjligheter.

Du har relevant akademisk bakgrund och vi ser gärna att du har erfarenhet från bostadssektorn, kanske på uthyrningssidan.

Du har god förmåga att analysera och beskriva komplexa strukturer, skeenden och samband. Du har också förmåga att omsätta verksamhetsbehov till krav inför framtagande av tekniska lösningar. Vi tror att du har flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper
Som person har du ett strategiskt synsätt, förmåga att tänka långsiktigt och du är uthållig. Du är nyfiken, kreativ och analytisk. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och i din kommunikation och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du kan ta ett självständigt ansvar för ditt arbetsområde och har lätt för att tala inför och koordinera en grupp specialister och/eller verksamhetsrepresentanter.

Som person är du tydlig, självgående och duktig på att ta initiativ och hitta lösningar. Du är strukturerad och planerar, prioriterar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har vidare en väl utvecklad förmåga att se helheten och främjar samarbete.

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda en utvecklande och ansvarsfull roll där du får vara med och bidra i resan mot en än mer serviceinriktad, kundorienterad och modern bostadsförmedling.

Vårt viktigaste mål är att öka inflödet av bostäder och vi vill leverera så bra tjänster och service som möjligt till bostadsbolagen och de bostadssökande i regionen.

Hälsa och friskvård är en viktig del i vårt dagliga arbete och vi erbjuder en friskvårdstimme per vecka samt friskvårdsbidrag. Bostadsförmedlingen sitter i helt nyrenoverade lokaler vid Globen.

Vårt kontor är centralt beläget vid Globen, där vi sitter i nyrenoverade och moderna lokaler i öppna landskap.

Sista ansökningsdag är den 10 oktober 2018. Vi samarbetar med Jurek Rekrytering & Bemanning som gör löpande urval under ansökningstiden. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotte Brasch 0731-425064 charlotte.brasch@jurek.se alt Researcher Pernilla Svensson 070-6808001 pernilla.svensson@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Charlotte Brasch
0731-42 50 64


Pernilla Svensson
0706-80 80 01
pernilla.svensson@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »
; ;