Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Träningsintresserad redovisningsekonom till bolag i city

Har du ett brinnande intresse för hälsa och motion? Ser du fram emot att arbeta i ett bolag med ett välkänt varumärke och en positiv företagskultur? Har du ett gott siffersinne och trivs i en självständig roll som redovisningsekonom? Då har vi tjänsten för dig!Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningsekonom får du möjlighet att arbeta brett och varierat i ett positivt ekonomiteam. Du kommer att hantera redovisningen för ett antal träningscenter i Sverige och dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

  • Löpande bokföring
  • Kontoavstämningar
  • Månadsbokslut


Du kommer att rapportera till bolagets redovisningschef och ingå i ett team om 8 stycken medarbetare.Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat som redovisningsekonom i minst 3 år tidigare, fördelaktigen med erfarenet från redovisningsbyrå. Vi ser att du är självständig i månadsbokslut och har en relevant ekonomisk utbildning från gymnasium, yrkesutbildning eller högskola. Som person söker vi dig som är positiv och kundfokuserad samt har ett mycket gott ordningssinne. Du är noggrann och öppen för förändringar. Du har goda kunskaper i Excel och har förmodligen erfarenhet av några ekonomisystem sedan tidigare.Du erbjuds?

Du kommer att erbjudas ett roligt och omväxlande arbete i en stimulerande miljö hos vår kund på Karlaplan. Dina kollegor brinner för ekonomi och har en hög servicenivå. Uppdraget är start omgående och förväntas pågå fram till september 2019. Du kommer vara anställd via Jurek Rekrytering & Bemanning. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, caroline.perneryd@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Caroline Perneryd
caroline.perneryd@jurek.se

 

 

Ansök nu 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Träningsintresserad redovisningsekonom till bolag i city

Annonser

; ;