Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Senior Redovisningskonsult till ett glatt och drivet team

Är du en erfaren redovisningsekonom som vill vara med på en tillväxtresa tillsammans med ett härligt och glatt team av redovisningskonsulter? Vi söker nu en kundansvarig redovisningskonsult till en redovisningsbyrå som genomsyras av glädje, teamkänsla och stora möjligheter att utvecklas vidare.

 

Vi söker dig som har arbetat med ekonomi i ett par år och som nu vill utvecklas och utmanas vidare inom ekonomisk rådgivning mot företag. Du är trygg och självgående inom redovisning och trivs samtidigt med att arbeta i team där du även får coacha mer juniora kollegor. Du är innovativ och kommer med utvecklings- och förbättringsförslag.

 

Du är trygg inom K2 och har du även erfarenhet av K3 eller Koncernredovisning så ser vi det som meriterande.

 

Vi kan erbjuda dig en härlig arbetsmiljö i fina nyrenoverade, centralt belägna lokaler på en byrå i framkant. Där välmående och rörelse står i fokus och en flexibilitet för bra balans mellan fritid och arbete. Tillsammans med juniora och seniora konsulter ansvarar ni för olika områden i leverans mot kund och dina främsta fokusområden kommer att vara rapportering och analys, årsbokslut, deklarationer och årsredovisning.

 

Företaget har kontor centralt beläget i Stockholm och erbjuder företagsutvecklande rådgivning, redovisning och lön för medelstora bolag och är helt digitala. Med en affärsmodell där fokus ligger på att utveckla bättre och mer tydliga produktpaket till kunderna med fasta priser har man fått fina nomineringar från SRF, FAR som årets framtidsbyrå och Visma Medarbetarnaspris och även blivit rankade som årets superföretag av Bisnode och Veckans affärer samt vunnit Qbis Awards för årets framträdande byrå.

 

Den här tjänsten är en tillvidareanställning på heltid. För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Matilda Thelin, matilda.thelin@jurek.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Senior Redovisningskonsult till ett glatt och drivet team

Annonser

; ;