Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Jurek Bemanning

Senior lönekonsult till trevligt bolag på Södermalm

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi idag en senior lönekonsult. Arbetet som lönekonsult innefattar arbete från implementering och uppstart av nya kunder till att självständigt ansvara för hela löneprocessen. Tjänsten innefattar daglig kontakt med kunder där du kommer fungera som kontaktperson beträffande förekommande lönerelaterade frågeställningar. Du kommer dagligen att arbeta i systemen Hogialön, Hogia PBM samt Flex HRM.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av självständigt lönearbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom löneoutsourcing. Din erfarenhet kan grunda sig på dokumenterad erfarenhet. Har du dessutom en kvalificerad yrkesutbildning inom löneadministration är detta meriterande. 

 

 

Du erbjuds
Ett utvecklande och stimulerande arbete där du som person är med och utvecklar affärer tillsammans med företaget. Kunden satsar långsiktig på personalen vilket genererar karriärmöjligheter för de anställda som önskar gå vidare från en konsultroll till en mer specialiserad roll, alternativt chefsroll. Allt i takt med att bolaget växer. Du kommer att arbeta nära trevliga kollegor på ett kontor beläget på Södermalm. Detta är en tjänst på heltid och det är en rekrytering vilket betyder att du kommer att bli anställd direkt hos kunden.

 

Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Evelina Thimper

 

 

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Senior lönekonsult till trevligt bolag på Södermalm

; ;