Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Senior Legal Counsel till Tink

Vill du vara med på resan hos ett framgångsrikt tillväxtbolag som nyligen utsågs till ett av Europas Topp 5 hetaste fintechbolag av FinTech50 2019? Då är detta rollen för dig! Tink har sedan dess start 2012 vuxit till 260 medarbetare, är etablerat i över tio länder och med globala expansionsplaner.

Vi söker nu en senior bolagsjurist till Tinks legalteam.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att medverka i utvecklingen av Tinks legalteam och ha en nyckelroll i utvecklingen av nya produkter och etablering på nya marknader. Du kommer att arbeta i en verksamhetsnära roll med att upprätta, granska och förhandla olika kommersiella avtal, med fokus på licensavtal. Vidare kommer du arbeta med att upprätta och granska olika juridiska handlingar, tillhandahålla juridiskt stöd till och utbilda verksamheten. Du kommer också att utveckla arbetsprocesser, upprätta policyer samt analysera och övervaka juridiska trender och deras inverkan på Tinks verksamhet. Du rapporterar till chefsjuristen i Tinks legalteam som kommer att bestå av tre jurister. På Tink finns även compliance officers som du har ett nära samarbete med.


Vem är du?

Du har efter din juristexamen arbetat i minst fem år som jurist med fokus på kommersiella avtal, exempelvis inom IP, IT, tech eller commercial på en affärsjuridisk byrå eller på bolag. Du har stor vana av att upprätta, granska och förhandla kommersiella avtal. Erfarenhet av bolagsjuristrollen och fintech är meriterande. För att trivas i rollen och Tinks företagskultur tror vi att du känner igen dig i följande påståenden. Som person är du proaktiv, orädd och självgående. Du har en utpräglat god förmåga att interagera med andra, är lösningsorienterad och kan förse verksamheten med praktiska råd.

Du trivs med att befinna dig i en föränderlig och snabbrörlig miljö, är trygg i dig själv, strukturerad och har en mycket god förmåga att prioritera. Vidare är du prestigelös och tycker om att arbeta högt och lågt. Förutom ett intresse för fintech har du ett kommersiellt mindset och drivs av att arbeta affärsnära. Eftersom du har många internationella kollegor, kunder och samarbetspartners är du givetvis flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.


Du erbjuds

I denna roll får du en möjlighet att vara med på Tinks resa och arbeta i en dynamisk roll på ett internationellt bolag i tillväxtfas. Tink har kontor i moderna lokaler i centrala Stockholm.

I denna process samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på +46 73 3109 585 eller 
Helena.woodcock@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


About Tink

Building the future of finance

Tink launched in 2012 with the aim of making banking better, pioneering technology that creates improved customer experiences and brings more financial clarity. What began with a consumer app has today become a platform that offers the tools to let anyone build the future of financial services across Europe.

We are a company of developers – it´s in our DNA to imagine, build and iterate. Our app was the first to offer one place for consumers to get an overview of all their financial accounts. The first to give people control by combining aggregation (AIS) and payment initiation (PIS), so they could both see and take action on their finances – without leaving the app. And the first to offer one place from which to choose better financial products that were tailored to them.

Sökord: legal counsel, bolagsjurist, kommersiella avtal, commercial, fintech
 
Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Senior Legal Counsel till Tink

Annonser

; ;