Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Senior Controller till Ikano Bostad

Vi på Ikano Bostad söker en senior controller som vill vara med och stötta och utveckla verksamheten i Sundbyberg.

Är du en driven och självgående person med förmåga att ta egna initiativ och som tycker om att arbeta affärsnära? Vill du tillhöra ett team med härliga kollegor på en bra arbetsplats? Då kan vi ha tjänsten för dig!

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha en central roll i controllerteamet på Ikano Bostad och huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av:

 

• Analys och uppföljning av enskilda projekt

• Övergripande rapportering och analys av resultat

• Var bollplank i ekonomifrågor och ekonomiuppföljning

• Vara med och ansvara för budget och prognos samt rapporteringsarbete

• Delta i förbättringsprojekt

• Samarbeta med angränsande funktioner inom ekonomistöd, affärsstöd, controlling och finance för att hantera gränssnittet mellan dessa roller/funktioner

 

Du rapporterar till Head of Controlling.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är Civilekonom, eller motsvarande, och med flera års erfarenhet av att självständigt arbetat som controller med ett affärsnära fokus. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av controlleryrket inom bostadsutveckling eller närliggande bransch, såsom tex bygg- eller Brf. Du behärskar ekonomiavstämning av projekt, BI-system samt Officepaketet, särskilt Excel, på en hög nivå. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och utvecklingsorienterad, med stark analytisk förmåga. Du är framåt, driven och samtidigt jordnära och prestigelös.

 

Ikano Bostad vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökanden som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vi erbjuder

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att påverka och bidra till utveckling. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

 

Detta är ett vikariat på ca 1,5 år med start så snart som möjligt. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström, malin.sjostrom@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

Om Ikano Bostad

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

 

Område

Sundbyberg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Senior Controller till Ikano Bostad

Annonser

; ;