Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St
Jurek

Senior Accountant till OneMotion

Vi söker nu dig som är stark inom redovisning och som trivs i en dynamisk och kreativ miljö, där du får ansvara för projektredovisning och vara en viktig stöttepelare till verksamheten i frågor kopplat till ekonomi.

 

Vi söker dig som är en engagerad och erfaren ekonom, som brinner för att arbeta med moms, redovisning och ekonomisk analys. Som Senior Accountant hos Onemotion så kommer du att ha en nyckelroll och arbeta nära projektledare och tillsammans med CFO effektivisera ekonomiprocesser. Dina huvudsakliga ansvarsområden blir

 

 • Moms – VMB, samt moms inom och utanför EU
 • Månadsbokslut och projektredovisning med successiv vinstavräkning.
 • Projektuppföljning - Skapa och utveckla uppföljningsrapporter i Excel och BI-system.
 • Ansvara för likviditetsplanering och dess rapporter
 • Implementering av CSR-riktlinjer och andra processer tillsammans med CFO.

 

Vem är du?

Du är en kommunikativ och pedagogisk person som kan översätta ekonomiska termer till förståelig information för projektledare och andra kollegor. Du är serviceinriktad och vill bidra till att effektivisera och förbättra processer. Du har gedigen erfarenhet av momsfrågor, inklusive VMB, svensk moms och erfarenhet av att hantera moms inom och utanför EU.

 

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och utvecklas.

 

I denna rekrytering samarbetar Onemotion med Jurek Recruitment and Consulting. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se  eller Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se . Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om Onemotion

Passion, nyfikenhet och massor av brains. Onemotion IMC är en kreativ byrå. Sätter du en pin på oss hamnar vi i gränslandet mellan kreativitet och innovation. Vägen hit går genom multikompetens, mod och glädje. Det är inte så krångligt egentligen. Vi tror på människor. Och när de säger "Jag arbetar på världens bästa byrå" eller Jag arbetar med världens bästa" vet vi att vi jobbar i rätt riktning. Oavsett om uppdragen kommer från världsrenommerade skönhetsaktörer, bilmärken, techinnovatörer eller kulturvärlden. Vår kommunikation berör. Och vi vill teama med dig, som liksom vi, får det lilla extra att hända. Oftare. Mer. Och smartare.

 

 

 

Område

Stockholm

Anställning

Tills vidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Senior Accountant till OneMotion

Annonser

; ;