Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Jurek Bemanning

Sales Coordinator till AB Hällde Maskiner i Kista

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en säljkoordinator till AB Hällde Maskiner som är ett av världens ledande företag inom utveckling och tillverkning av matberedningsmaskiner för professionellt bruk. Som Sales Coordinator är du ansvarig för försäljning, orderregistrering och att tillhandahålla information till partners och slutkunder på utvalda marknader. Dina huvudsakliga ansvarsområden är följande;

-       Registrera inkommande ordrar

-       Delge kunder orderkännande med beräknade leveranstider

-       Underrätta kunder om eventuella avvikelser från beräknad leveranstid

-       Kundsupport i form av rekommendationer och teknisk service

-       Ta hand om offertförfrågningar utifrån villkor uppställda av huvudansvarig säljare

-       Aktiv bearbetning av partners och slutkunder för att gynna merförsäljning

-       Kontaktperson mellan Skeppningsansvarig och kund i utleveransfrågor

-       Kreditkontroll

-       Garanti, reklamationer och returer; genomförande av beslutade åtgärder

-       Support och stöd för huvudansvarig säljare

I denna tjänst ingår resande främst runt om i Sverige. Det är en spännande tjänst för dig som vill arbeta hos ett internationellt bolag med många kontaktytor. Du har en hög social förmåga och är en duktig administratör. Du kommer att arbeta nära bolagets Area Managers och sitta tillsammans med dem på huvudkontoret i Kista.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet inom sälj och administration samt har en förståelse för produktförsäljning och B2B. Du har gymnasieutbildning inom ekonomi, naturvetenskap eller teknik samt har erfarenhet av arbete i MS-Office paketet. Viktigt är att du talar och skriver obehindrat på engelska då det är en internationellt bolag med många kontaktytor. Vi ser även att du är prestigelös, social och framåt samt har en bra samarbetsförmåga. Du kommer att resa i tjänsten, så B-körkort är ett krav. För att lyckas i rollen ser vi att du är en självständig person med eget driv som ser detta som nästa steg i din karriär!

Du erbjuds

En spännande tjänst hos ett välkänt internationellt bolag som sitter i fina lokaler i Kista. Du kommer att arbeta nära bolagets säljare och vara en viktig del av det organiserade säljteamet. Tjänsten är löpande framåt och kan bli en rekrytering. Den är på heltid med omgående start, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Victoria Dall via mail: victoria.dall@jurek.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Start

Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Lön

Enl.ök

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Sales Coordinator till AB Hällde Maskiner i Kista

; ;