Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Jurek Bemanning

Rekryterare till växande IT-bolag

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund, ett växande IT-bolag i centrala Stockholm, söker vi nu en IT-rekryterare för en tillsvidareanställning. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och självständigt ansvara för rekryteringen av IT-konsulter i samarbete med rekryterande chefer. Du kommer arbeta både högt och lågt från operativt arbete till att medverka i strategiska diskussioner och beslut gällande rekrytering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta;

• Skapande av kravprofiler och annonser
• Ansvar för urval, search, intervjuer och referenstagningar
• Headhunting via bland annat Linkedin

Då bolaget växer kommer det finnas mycket möjligheter att få fler ansvarsområden inom HR på sikt.

Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en liknande roll. Du har ansvarat för hela rekryteringsprocesser, från kravprofil till anställning. Vidare har du antingen ett intresse för eller erfarenhet av IT-rekrytering. Har du erfarenhet av rekrytering inom konsultbranschen ses detta som mycket meriterande. Du har även en universitetsexamen inom personal- och arbetsvetenskap eller motsvarande.

Som person är du driven och ambitiös samtidigt som du känner dig trygg med ansvar för hela rekryteringsprocesser. Vidare är du prestigelös och serviceinriktad i ditt arbete. För att passa i denna roll ser vi även att du är lugn och förtroendeingivande som person.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Du erbjuds
Du blir en del av ett expansivt företag inom IT-branschen. I denna roll kommer du få chans att utvecklas i en snabbrörlig arbetsmiljö med engagerade och drivna kollegor. Du kommer få mycket eget ansvar och goda chanser att utvecklas i rollen.

Detta är rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos vår kund. Tjänsten beräknas starta så fort som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Paulina Stjernström paulina.stjernstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökan via email.

Välkommen in med din ansökan!

Start
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Rekryterare till växande IT-bolag

Veckans jobb

Annonser

; ;