Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Redovisningskonsult till HQV STHLM

Trivs du i en organisation där alla arbetar för att med hög kompetens och professionalism kunna erbjuda kunder den hjälp de vill ha och kanske inte visste fanns? Motiveras du av en miljö med korta beslutsvägar och högt i tak? Brinner du dessutom för redovisning och förtroendefulla relationer  – då är det här tjänsten för dig!

Genom personligt engagemang och anpassningsbara tjänster utifrån individuella behov har HQV som mål att skapa livskvalité för både kunder och medarbetare. HQV är ett revisions- och konsultföretag som alltid strävar efter att hålla hög servicegrad och vara en långsiktig samarbetspartner. År 2019 blev de utsedda till Årets Tillväxtbyrå av Revisionsvärlden.


Ansvarsområden

Du kommer i rollen om Redovisningskonsult att jobba nära HQVs kunder med eget kundansvar och varierande arbetsuppgifter. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

• Löpande redovisning
• Rapportering och uppföljning till kund
• Upprättande av månads-, årsbokslut och årsredovisning
• Ansvar för moms- och arbetsgivardeklarationer
• Upprättande av bolagsdeklarationer

Hos HQV finns det lång erfarenhet och god kompetens inom ovan nämna områden, vilket ger möjlighet till ett stort kunskapsutbyte. Du kommer att tillhöra ett familjärt och öppet bolag där alla hjälps åt med vanligt förekommande uppgifter på kontoret.


Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll inom redovisning, alternativt med bakgrund inom revision. Du kan arbeta självständigt med bokslutsarbete och tar ett stort eget ansvar i ditt arbete och i dina kundrelationer. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi från universitet eller yrkeshögskola.

Som person är du affärsmässig, relationsskapande och tycker om att etablera förtroendefulla kontakter. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt. Du är positiv, ödmjuk och stabil samt trivs med ett prestigelöst fokus mot gemensamma mål. Du är initiativtagande och har en vilja att lära och utvecklas.


Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande roll som Redovisningskonsult på ett företag som värdesätter goda relationer, både till medarbetare och kunder. HQV arbetar aktivt med sin företagskultur och erbjuder stor arbetsglädje i vardagen.

I den här rekryteringen samarbetar HQV med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Perneryd på tel. 070-437 66 50. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se


Om verksamheten

HQV är ett revisions- och konsultföretag som verkar inom en rad olika branscher och företagsformer och som alltid strävar efter att hålla hög servicegrad samt tillgänglighet. Genom att tillvarata den snart 30-åriga erfarenheten av arbetsprocesser och kombinera denna med att anpassa arbetssättet till nya tekniker, såsom digitalisering och automatisering av processer, får HQV det bästa av två världar. HQV verkar för ett öppet arbetsklimat och erbjuder en trivsam och stimulerande arbetsplats där det finns god möjlighet till personlig utveckling.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Emelie Baeckström
073-745 06 46Ansök nu

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Redovisningskonsult till HQV STHLM

Annonser

; ;