Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till roligt uppdrag

Arbetsbeskrivning
Till kundens trevliga kontor i centrala Göteborg söker vi nu en redovisningsekonom till ett spännande uppdrag. I denna roll kommer du att arbeta med fokus på huvudbok och avstämningar. I dina arbetsuppgifter ingår det också att ha löpande kontakt med kontoren i Norge och Danmark, så vi ser gärna att du som söker känner dig bekväm i engelska i såväl tal som skrift.

Kontoret du kommer att arbeta på präglas utav öppenhet, trevlig stämning, drivna kollegor och ett gott arbetsklimat. Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam på företages shared-servicecenter. På arbetsplatsen finns en omtanke för varandra, miljön samt ett stort engagemang för de arbetsuppgifter som utförs. Detta är ett konsultuppdrag om tre månader med start omgående.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi samt arbetat i en liknande roll i minst 2 år, gärna på ett större bolag. Som person är du stresstålig, öppen, analytisk, förändringsorienterad samt prestigelös. För att trivas i rollen tror vi att du är bra på att se helhetsbilden och känner dig trygg i att fatta självständiga beslut. Är du dessutom självgående och snabb på att ta till dig ny information är detta en tjänst för dig! Sök redan idag för att få chansen att bli en del av en spännande organisation i framkant med högt i tak och engagerade kollegor.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se eller 031-7128350. Ansök på 
www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Redovisningsekonom till roligt uppdrag

; ;