Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

PwC söker erfaren skattejurist till Tax Financial Services

PwC är Sveriges ledande skatterådgivare. Inom Skatteverksamheten på PwC arbetar ca 370 medarbetare runt om i Sverige med nationell och internationell beskattning. Våra specialistområden är bl.a. företagsbeskattning, internprissättning, indirekt skatt och individbeskattning. Bland våra uppdragsgivare återfinns både multinationella och små till medelstora företag. Vi verkar i ett globalt nätverk och vi finns representerade i fler än 150 länder.

PwC söker nu en skattejurist till gruppen Tax Financial Services.


Arbetsbeskrivning

Du arbetar i en konsultroll där du ger bred skatterådgivning, främst avseende företagsbeskattningsfrågor, mot kundbolagen inom den finansiella sektorn. Frågeställningar du hanterar sträcker sig från standardfrågor till mycket komplexa frågor. Du arbetar med ett kundfokus där kundens affär står i centrum. Internt ges stora möjligheter att driva intressanta projekt i en miljö som kännetecknas av högt i tak och utrymme för egna initiativ. Du förväntas också arbeta med affärsutveckling såsom marknadsföring och utvecklande av kundrelationer.


Vem är du?

Du har en juristexamen och kring sex års relevant arbetslivserfarenhet, eller mer, och är trygg i din roll som konsult. Merparten av din erfarenhet är inom skatteområdet och du är helt bekväm med att ge bred skatterättslig rådgivning inom företagsbeskattning. Du är en skicklig jurist och har du en bakgrund inom den finansiella sektorn är det meriterande. I tjänsten ingår att bidra till att växa och utveckla affären för gruppen varför du även bör ha ett intresse för marknadsarbete.

I denna rekrytering läggs stor vikt vid personligheten och som person är du ambitiös, strukturerad och prestigelös. Du är driven och engagerad och har en stor social förmåga båda i relation till kollegor och kunder och tycker också om att utveckla yngre kollegor. PwC kännetecknas av högt tempo och engagerade medarbetare, och vi tror därför att du är en glad och positiv person som är stresstålig och van att hantera många frågor samtidigt.


Du erbjuds

Du kommer till Sveriges största skatteavdelning i ett företag med mycket motiverade och engagerade medarbetare och korta beslutsvägar. PwCs företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen. PwC satsar stora resurser på kontinuerlig återkoppling med individuella utvecklingsplaner, ledarskapsprogram och utbildning både i intern och extern regi. Är du vår nästa kollega finns det stora möjligheter till en intressant personlig utveckling hos oss!


Din ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se, notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Elvung på telefonnummer 0700 90 18 85 alternativt maria.elvung@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 2 800 medarbetare och 33 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 45 000 kunder.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Maria Elvung


Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb PwC söker erfaren skattejurist till Tax Financial Services

Annonser

; ;