Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Processledare inom controlling sökes

Söker du en utvecklande och varierande roll där du får arbeta brett? Har du tidigare erfarenhet inom controlling och söker nytt uppdrag med start omgående? Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag är att processleda vår offentliga kunds uppföljningsarbete. Det innebär att ansvara för hela kedjan inom uppföljningsprocessen gällande årsredovisningar, delårsrapporter och månadsrapporter. Du är huvudskribent för årsredovisning, delårsrapport och månadsrapporter. Det innebär även att analysera vår kunds ekonomiska ställning i de rapporteringar som görs. I rollen ingår även huvudansvaret för processen för internkontroll.

 

Du kommer att vara direkt underställd vår kunds ekonomichef.

 

 

Vem är du?

Du har akademisk examen med ekonomisk inriktning. Du har god erfarenhet inom området. Du är van att arbeta med ekonomiska frågor och att ta ett helhetsansvar för dessa. Du har erfarenhet från strategiskt arbete med analyser, rapporter och framtagande av beslutsunderlag gällande både verksamhets- och ekonomistyrningsfrågor.

 

Du är en ansvarstagande person med integritet och personlig mognad. Du är tydlig, pedagogisk och mån om att ge bra service. Du är en god kommunikatör, såväl i skrift som i personliga möten och skapar lätt goda och hållbara relationer. Du är en analytisk, drivande och förbättringstänkande person som föredrar att arbeta proaktivt.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 3-5 månader med omgående start. Placering: Uppsala. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Uppsala

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Processledare inom controlling sökes

Annonser

; ;