Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Nu söker vi Projektledare/VD-assistenter för kommande uppdrag!

Om Jurek:
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Arbetsbeskrivning:
Vi söker nu efter erfarna och engagerade projektledare/VD-assistenter som är redo för nya spännande utmaningar. Tjänsten innefattar huvudsakligen projektledning, administration och stöttning av CEO, CFO och HR. Arbetsuppgifterna kan vara allt ifrån att hantera mötesbokning, arrangera konferenser, förbereda inför styrelsemöten, sammanställa material och presentationer, projektledning och support.

 

Vem är du?
Vi söker dig som har en universitetsutbildning och några års erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare samt har en hög servicekänsla och ett stort personligt engagemang. Du är effektiv, prestigelös och trivs med växlande arbetsuppgifter. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Har du arbetat i en global organisation tidigare är detta meriterande. För att lyckas i denna roll är du en lösningsorienterad person med hög integritet. Vidare är du strukturerad, en god kommunikatör med en god förmåga att prioritera.

 

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och varierande arbete inom projektledning och administration hos vår kund som på sikt kan leda till spännande utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Diana Lahoni, diana.lahoni@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Diana Lahoni

 

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Nu söker vi Projektledare/VD-assistenter för kommande uppdrag!

Annonser

; ;