Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St
Jurek Bemanning

Lönespecialist till innovativt bolag

Är du en kvalificerad lönespecialist som ute efter din nästa utmaning? Är du kunnig inom kollektivavtal och en serviceinriktad problemlösare? Är du en kommunikativ, entusiastisk och driven lönespecialist som brinner för lön är detta tjänsten för dig!



Arbetsbeskrivning

Löneteamet i Sverige ansvarar för koncernens 4 bolag med ca 1000 löner, vilka regleras av 4 olika kollektivavtal. I maj 2017 flyttade företaget lönehanteringen till ett Shared Service Center inom koncernen och lönerna lades samtidigt ut på extern leverantör. Du, tillsammans med dina kollegor, rapporterar till lönechefen i Sverige.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Löpande administration mellan verksamhet och extern löneleverantör, ca 1000 löner per månad
 • Kontroller och avvikelser
 • Agera kontaktperson gällande lönerelaterade frågor mot medarbetare och chefer
 • Stötta Finance med kontoavstämningar samt stötta HR-avdelningen vid lönerelaterade frågor
 • Analyser och rapporter till Finance
 • Statistik- och skattedeklarationsrapportering
 • Ansvara för komplexa utredningar
 • Assistera med testning av systemändringar


Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av lönearbete och är van vid att tolka kollektivavtal. Du vill utveckla och förbättra processer samt har en god förmåga att lösa uppkommande problem. Du är inte rädd för att våga ifrågasätta och ta initiativ när det behövs.


Du är kommunikativ och serviceorienterad i ditt arbetssätt och trivs i att arbeta självständigt, men lägger stor vikt vid ett gott samarbete. I denna tjänst kommer du ha många internationella kontaktytor inom koncernen vilket kräver att du är flytande i såväl engelska och svenska. Har du tidigare erfarenhet från en internationell miljö är det mycket meriterande.


Vidare är du en person som är positiv och har en stor portion humor. Du trivs i att arbeta i ett högt tempo och i en föränderlig miljö, där du har möjlighet att ge förlag på förändring och processförbättring.



Du erbjuds

En spännande och utmanande roll där du som kvalificerad lönespecialist kommer till din rätt. Du kommer arbeta tillsammans med två kollegor och rapportera till lönechefen. I denna roll kommer du ha kul på jobbet och arbeta tillsammans med härliga kollegor med mycket humor!


Detta är ett konsultuppdrag under en föräldraledighet som planeras pågå i minst ett år, tjänsten planeras starta i augusti. Detta innebär att du kommer vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering och Bemanning men arbetar hos vår kund på Kungsholmen. Tjänsten omfattar 100 %.


Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.



Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Lönespecialist till innovativt bolag

Annonser

; ;