Störst på chefsjobb
 • Jusektidningen
 • Ingenjörsguiden
 • Byggcheferna
 • Karriärjobb
 • Kollega
 • St
Jurek

Löneadministratör med erfarenhet av Hogia och Quinyx

Har du flerårig erfarenhet av hela löneprocessen samt gedigen erfarenhet av att självständigt och brett arbeta med kollektivavtalade löner? Vi söker nu dig som är en senior löneadministratör med erfarenhet av Hogia och Quinyx, till ett uppdrag på 12 månader till vår kund i söderort. 

 

Arbetsbeskrivning

Som löneadministratör kommer du tillsammans med en kollega administrera bolagets löner, där du ansvarar för lönehanteringen av ca 500 kollektivanställda. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

 • Administrera utläggsredovisningar och reseräkningar
 • Rapportera till Fora, Collectum, SCB
 • Avstämning och rapportering av timmar, semesterskuld, personalkostnader samt personalekonomiska nyckeltal
 • Hantera tjänstepensioner och liknande
 • Vara delaktig i lönerevision och lönekartläggning
 • Utfärda intyg samt besvara lönerelaterade frågor från organisationen

Du kommer även att vara delaktig i ett stort lönerelaterat projekt som drar igång efter sommaren.

 

Vem är du?

Du har mångårig erfarenhet av självständigt lönearbete, och av brett arbete med kollektivavtalade löner. Du är van av att hantera och tolka lagar och kollektivavtal samt har goda erfarenheter av lönesystemet Hogia och tidrapporteringssystemet Quinyx. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med schemaläggning, bemanning och tidsredovisning från ett löneperspektiv. Vi ser också gärna att du tidigare varit delaktig i något projekt kopplat till systembyte.

För att bli framgångsrik i rollen krävs en noggrannhet och struktur, där du lätt ser vad som behöver göras och ser kvalitet som en självklarhet. Du trivs i en föränderlig miljö och har en god förmåga att självständigt utveckla och förbättra processer.

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek men arbetar hos vår kund med lokaler i söderort. Uppdraget omfattar heltid och förväntas starta i början av augusti 2020. 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

  

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

 

Sökord: Löneadministratör, Lönekonsult, Löneansvarig, Payroll, Payroll Administrator, Lön, Lönesekreterare, Lönespecialist, Lönehantering, Payroll service, Lönesystem, comp&Ben, Payroll Assistant, Payroll Specialist, HR Payroll Administrator, Salary Specialist, lönecontroller, Hogia Lön, Kollektivavtal.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Löneadministratör med erfarenhet av Hogia och Quinyx

Veckans jobb

Annonser

; ;