Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Leverantörsspecialist till BMW Financial Services

Gillar du att arbeta i en internationell miljö? Gillar du att vara involverad i och hantera en rad olika ämnen? Vill du fördjupa och dela med dig av dina kunskaper om kontinuerlig förbättring av outsourcade processer i vår region, samt bygga relationer till olika interna och externa intressenter inom Norden?

Om verksamheten
BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag. Vi är ett helägt bolag inom BMW Group. Vi har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar vi miljontals bildrömmar runt om i världen. Vi är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har vi sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos oss. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har vi funnits sedan 1999.

Arbetsbeskrivning
Som leverantörsspecialist på BMW Finans arbetar du på en rolig och anspråkslös arbetsplats med ett starkt varumärke och med stora möjligheter att växa i din roll och din karriär inom den nordiska organisationen likväl som internationellt. Du kommer att rapportera till leverantörschefen för Nordeuropa. Du kommer att ha en intressant och krävande roll i ett internationellt företag med bra kollegor och ett konkurrenskraftigt paket. BMW ställer stora krav men erbjuder också mycket i gengäld.

Ditt huvudansvar;
- Agera rådgivande för hela organisationen inom leverantörshantering.
- Säkra lämpliga SLA mellan BMW Financial Services i Norden och våra leverantörer.
- Ansvara för upprättandet av adekvat SLA, definiering av KPIer och serviceleveranser när nya samarbeten inleds.
- Leda och utföra regelbundna avstämningsmöten med leverantörerna.

- Ansvara för att definiera åtgärder tillsammans med verksamheten gentemot leverantörerna om det behövs för att nå överenskomna KPIer.

- Ha övergripande ansvar inom BMW Financial Services i Norden för att hela tiden gå mot ett mer homogent leverantörslandskap.
- Driva nya upphandlingar.
- Föra samman HQ-funktioner inom området leverantörsstyrning och upphandlingar.

Vem är du?
Du har en kandidatexamen i ekonomi eller motsvarande. Du har tidigare relevant erfarenhet från finansiella tjänster och/eller bilindustrin. Du besitter en djup förståelse för vad som driver framgång i det operativa och vad som ger en fantastisk kundupplevelse. Du har en god kunskap av KPI-uppställning och kontroll av just detta då fokus kommer att vara på styrning och prestationsmätning. Vi tror att du har möjlighet att förvandla din förståelse för vad som driver vår verksamhet till våra leverantörer. Det är önskevärt att du har erfarenhet från upphandling eller uppföljningsarbete med leverantörer, och du behöver klara av många parallella samarbeten. Vi strävar efter operativ excellens för att leverera premiumtjänster till våra kunder. Vi ser en förflyttning framåt med fler inköpspartners där vi hela tiden arbetar med att överföra våra värden till våra externa samarbetspartners. Vi förväntar oss att du proaktivt utnyttjar att vara en del av ett internationellt företag inom BMW-koncernen globalt. Du måste vara flytande i tal och skrift både i engelska och ett av de nordiska språken (svenska, norska eller danska). För att lyckas i rollen behöver du kunna ha ett helhetsperspektiv, ha hög integritet och vara villig att göra det där lilla extra. Vidare är du systemvan och har lätt att för att förstå nya system.

Som person är du kommunikativ och rådgivande, duktig på att skapa bra relationer och att underhålla dessa. Du har lätt för processer av olika slag och ser samband och synergier mellan olika avdelningar inom en organisation. Du tycker om uppföljning och av att kunna se resultat av ditt arbete. Därför är du en person som tycker om att utveckla, skapa, djupdyka när det behövs och hela tiden sträva efter förbättring och effektivisering. Vidare har du skinn på näsan med en touch av ödmjukhet, är ansvarsfull, har tålamod, flexibel och social. Du är helt enkelt en doer och lagspelare som kan lira med de allra flesta!

Du erbjuds
En mycket varierande och spännande roll i ett internationellt företag med öppet klimat, framåtanda, trevliga och kompetenta medarbetare och där man ser den personliga utvecklingen som en del i arbetet. Tjänsten är placerad på BMW Financial Services nordiska huvudkontor i Silverdal/Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och gym med träningspass. Som BMW-anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.
I denna rekrytering samarbetar BMW Financial Services med Jurek Rekrytering & Bemanning. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev.

Ingen kör BMW av en slump. Det är ett medvetet val, ofta ett resultat av en dröm. Inte heller finns det någon som jobbar för BMW av en händelse. Vill du jobba hos oss? Välkommen med din ansökan! För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Leverantörsspecialist till BMW Financial Services

Veckans jobb

Annonser

; ;