Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Jureks Malmökontor söker Senior rekryteringskonsult!

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med en senior rekryteringskonsult till vårt Malmökontor. Du rapporterar till Regionchefen i Syd.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning

Till Jureks Malmökontor söker vi nu en senior rekryteringskonsult som behärskar rekrytering inom alla våra affärsområden. I rollen ansvarar du för hela rekryteringsprocessen och i vissa uppdrag kommer du samarbeta med en researcher. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar. Som rekryteringskonsult har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder. Du kommer att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt med högt tempo och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet.

Våra uppdrag inkommer via våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som rekryteringskonsult kommer du tillsammans med respektive säljare följa med på kundmöten där din roll blir en mycket viktig del av arbetet, i såväl befintliga uppdrag som i det pro-aktiva arbetet. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden på bästa möjliga sätt. Du kommer även ha ett tätt samarbete och mycket utbyte med vår konsultchef som i många avseenden är den du har flest beröringspunkter med.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna tidigare erfarenhet från rekryterings- och/eller bemanningsbranschen där du arbetat med kvalificerade tjänstemannarekryteringar. Du har relevant akademisk utbildning gärna inom ekonomi/finans. För att lyckas i rollen krävs det att du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer och en tydlig vinnarinstinkt. Din förmåga att kommunicera på svenska språket måste vara mycket hög både i tal och inte minst i skrift då du kommer skriva annonserna. Du måste kunna inge förtroende hos beslutsfattare på hög nivå men även hos kandidaterna som är potentiella framtida beställare samt att du verkligen måste kunna förmedla tjänsternas innebörd till dem. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, är prestigelös och inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. För att trivas hos oss måste du kunna prioritera och vara flexibel i ditt tankesätt. Vi lägger stor vikt vid om du sedan tidigare har arbetat med search och headhunting samt om du har erfarenhet från personlighetstester.

Du erbjuds

Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö där du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Idag utgår vårt arbete ifrån Gamla Hovrätten men som ett naturligt led i vår expansion kommer vi från den 3:e januari ha vårt eget kontor i toppmoderna "Glasvasen" nere vid Centralstationen.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Sara Lassesson på sara.lassesson@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Sara Lassesson
0739733615
sara.lassesson@jurek.se

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Jureks Malmökontor söker Senior rekryteringskonsult!

; ;