Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Interim chef till kommun

Nu söker vi på Jurek en interim enhetschef för administration och ekonomi i kommun norr om Stockholm. Uppdraget förväntas påbörjas så snart möjligt och löper tom. årsskiftet.

 

 

Arbetsuppgifter

Huvuduppdrag att i nära samarbete med kontorets ledningsgrupp samordna stora delar av det gemensamma arbetet. Arbeta med både strategiska, långsiktiga frågor inom utbildningskontorets ansvarsområden och som ett nära stöd för den handläggning som medarbetarna inom ekonomi och administration svarar för.

 

Tjänsten innebär att vara närmaste chef för 11 medarbetare med breda ansvarsområden inom verksamhetsområden från förskola till vuxenutbildning. Det handlar exempelvis om resursfördelning, lokalfrågor, skolval, köhantering och placering i förskola, tillsyn av förskola/pedagogisk omsorg, systemförvaltning och systemadministration och fakturahantering. I arbetet ingår att samordna underlag för beslut, kvalitetssäkra olika handlingar samt att omsätta beslut till t.ex. direktiv eller anvisningar.

 

 

Vem är du?

Vi ser att du ska uppfylla följande;

• Akademisk examen med för tjänsten relevant inriktning, exempelvis samhällsvetenskap, juridik eller ekonomi.

• En gedigen förståelse för skolan som verksamhetsområde och för beslutskedjan inom den.

• Mycket goda kunskaper i att författa och kommunicera beslut och beslutsunderlag.

 

Meriterande krav

• Erfarenhet av arbete i en politik styrd organisation med ledarerfarenhet på strategisk nivå.

 

Stor vikt läggs också på personlig lämplighet då vi söker dig som är stabil, samarbetsorienterad, lösningsorienterad och analytisk.

 

 

Du erbjuds

Tjänsten är på heltid, 100%. Planerad start är så snart möjligt och löper tom.30 december 2022. Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss hos vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Interim chef till kommun

Annonser

; ;