Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Informatör/Kommunikatör till offentlig verksamhet i Stockholm

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter dig som vill arbeta som Informatör/Kommunikatör inom offentlig verksamhet. I din roll kommer du att vara projektledare för närområdeskommunikationen där utbyggnaden för tunnelbanan är i full gång. Ditt uppdrag blir att säkerställa att närområdet får den information de behöver för att kunna planera sin verksamhet och vardag. Du kommer arbeta nära projektledningen för utbyggnaden, men hör organisatoriskt till kommunikationsenheten.


Din profil

Vi söker dig som har en Kandidatexamen inom Kommunikation eller motsvarande, exempelvis Projektledarutbildning från högskola. Du har minst 6 års erfarenhet av kommunikationsarbete och har arbetat med infrastrukturprojekt. Har du arbetat i systemet Dupral och är kunnig i Photoshop är detta mycket meriterande. Vid intervju kommer det efterfrågas exempel på publicerat publikt informationsmaterial som du har utformat.

Arbetet kräver att du har förmågan att arbeta strukturerat med kommunikationsfrågor i enlighet med verksamhetens styrande dokument för kommunikation. Du bör vara mycket bra på att skapa goda relationer med både interna och externa kontakter.


Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst som Informatör/Kommunikatör inom offentlig verksamhet. Denna tjänst är ett föräldravikariat med omgående start. Uppdraget är på 100% och är förlagt fram till oktober 2021. Vid frågor gällande tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta Rekryterande Konsultchef Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Informatör/Kommunikatör till offentlig verksamhet i Stockholm

Annonser

; ;