Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

HR Koordinator för konsultuppdrag till DLA Piper

DLA Piper behöver nu stötta upp med en konsult till dess att deras nya kollega kommer in i juni.

Om tjänsten
Vi söker en HR Koordinator för konsultuppdrag med start omgående med fokus på rekrytering, employer branding och HR administration till vår HR avdelning. Du ansvarar tillsammans med HR chefen för samtliga rekryteringar. Du kommer även att driva employer branding arbetet internt och externt, med fokus på universiteten och nyutexaminerade kandidater. Tjänsten är bred och du kommer att arbeta operativt och konsultativt inom hela HR området och samverka med andra supportfunktioner. Du kommer att planera och administrera utbild-ningar och introduktioner, vara ansvarig för exempelvis rekryteringssystem och hantera administration kring anställningar. DLA Piper driver även olika projekt inom kompetensförsörjning, employer branding och värderingsarbete som du kommer att medverka i.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning från personalvetarprogrammet eller motsvarande utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet från konsultbranschen är det meriterande men inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som kännetecknas av din förmåga att skapa förtroende och bygga relationer, se möjligheter och skapa lösningar. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i team och tycker om att utveckla och bibehålla personliga relationer. Du är trygg i dig själv, tycker om att ta ansvar och egna initiativ samt är van vid att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som beräknas pågå till juni 2019. Intervjuer sker löpande så hör av dig med ditt intresse så snart som möjligt. Du kommer som konsult att vara anställd av Jurek.

Är du intresserad av att höra mer? Felicia Fischerström 070-810 24 19, feli-cia.fischerstrom@jurek.se eller Cecilia Hasslev, cecilia.hasslev.billing@jurek.se

När du registrerar ditt CV nedan hamnar du i vårt nätverk av HR-konsulter och kan matchas med uppdrag som kommer in. Följ oss gärna via vår hemsida och på LinkedIn där du även kan söka aktuella uppdrag och tjänster.

Vi kan erbjuda dig som konsult spännande utmaningar där du ges möjlighet att utvecklas inom din HR-roll. Vi månar om dig som konsult och strävar efter långsiktiga samarbeten både med kunder och konsulter. Som konsult hos oss ges du, förutom spännande uppdrag, möjlighet att dela din resa med andra konsulter. Med jämna mellanrum anordnar vi tillfällen för er att mötas genom seminarier och roliga konsultaktiviteter.

Om DLA Piper:
På DLA Piper är vi specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. Tillsammans levererar vi högsta kvalitet i allt vi gör, för att lösa våra klienters utmanande och komplexa ärenden. På vårt Stockholmskontor är vi 160 engagerade medarbetare. Dessutom finns vi i mer än 40 länder. Den största fördelen av att vara på en internationell spelplan är att vår värld expanderar och blir större för varje dag. Vi vidgar våra vyer, ser saker från nya perspektiv och drar nytta av de många utveckl-ingsmöjligheter som öppnar sig.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities Further information can be found at www.dlapiper.com.

.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Cecilia Hasslev Billing
0733414198

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb HR Koordinator för konsultuppdrag till DLA Piper

Veckans jobb

Annonser

; ;