Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

HR Business Partner till Canon

Vill du bli vår nya kollega i vårt HR team?

Canon söker en driven HR Business Partner till teamet i Solna som består av 5 personer. Den svenska delen av Canon har ca 300 anställda samt har en franchiseverksamhet med ca 250 personer.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i februari 2020.

 

 

Ansvar och arbetsuppgifter

Ditt fokusområde kommer vara rekrytering och on-boarding samt stötta chefer i dagliga personalfrågor. Du kommer också att arbeta brett med HR frågor såsom Performance Management, Talent Management, rehabilitering och L&D aktiviteter.

 

 

Din personlighet och erfarenhet

Som person är du självständig, driven och positiv. Du kan påverka, övertyga och samarbeta med chefer och medarbetare i en prestationsinriktad miljö. Du är organiserad, har en god affärsförståelse och kan balansera strategiska perspektiv med ett operativt arbete. Du är utåtriktad och kommunikativ och gillar att ha ett stort nätverk.

 

Du har en akademisk examen inom HR samt ett brinnande intresse för rekrytering.  Dessutom har du några års erfarenhet av brett HR arbete som HR BP/Generalist/Rekrytering.  Det är meriterande med erfarenhet av rekrytering av säljare eller tekniker.

 

 

Ansökan

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta My Andersson, 073-745 43 11, my.andersson@jurek.se

 

Välkommen!

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

My Andersson

my.andersson@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb HR Business Partner till Canon

Annonser

; ;