Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Jurek Bemanning

Hannes Snellman söker juristassistent

Om verksamheten
Hannes Snellman är en nordisk fullservicebyrå med kontor i Stockholm och Helsingfors. Byrån rankas kontinuerligt som en av Nordens tre främsta advokatbyråer – något som till stor del är möjligt tack vare vår laganda, höga ambitionsnivå och goda sammanhållning.

 

 

Arbetsbeskrivning
I rollen arbetar du tillsammans med såväl jurister och delägare som vårt befintliga assistentteam. Du är med där det händer och hanterar många spännande ärenden. Vi strävar efter att våra assistenter ska vara väl insatta i byråns ärenden genom att följa med i hela processen. Det dagliga arbetet består till stor del av att inhämta och strukturera information, organisera material både elektroniskt och i pappersformat, hantera dokument i Word, arbeta i Excel och ta fram presentationsmaterial i Powerpoint. I rollen ingår även fakturering, korrekturläsning och redigering av dokument, upprättande av och korrigering av bland annat aktieböcker och avtal samt muntlig och skriftlig korrespondens med myndigheter, klienter och motparter.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som är nyutexaminerad från en Paralegalutbildning/eller blir inom kort, alternativt med några års erfarenhet av att arbeta i en assistentroll, gärna från en advokatbyrå eller liknande. En stor del av ditt arbete sker i Officepaketet och vi ser att du har mycket goda kunskaper i främst Word och Excel samt talar och skriver flytande svenska och engelska. Du har en god känsla för språkbehandling och presentationsteknik samt är intresserad av juridik och samhällsfrågor. Du är systemkunnig och får gärna ha tidigare erfarenhet från fakturering och dokument-hanteringssystem.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi söker därför dig som är duktig på att samarbeta, som har hög egen drivkraft och flexibilitet. Utöver detta har du en stark servicekänsla och är noggrann, prestigelös, nyfiken och kvalitetsmedveten. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och tar ett stort eget ansvar. Du har passion och engagemang för dina arbetsuppgifter.

 

 

Du erbjuds
Som medarbetare hos oss finns även goda möjligheter att engagera sig i olika interna projekt utanför ordinarie roll. Gemenskap och samarbete är viktigt för oss och vi arrangerar många sociala aktiviteter så som afterwork, jul- och sommarfest, frukostar, luncher och konferenser. Kontoret är beläget i fina lokaler mitt i Stockholms city. I denna rekrytering samarbetar Hannes Snellman med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Andersson på
jennie.andersson@jurek.se

 

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Jennie Andersson
jennie.andersson@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »
; ;