Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Erfaren HR-konsult sökes för uppdrag som Group HR Manager

Är du en HR-konsult som söker ett nytt uppdrag till hösten? Har du erfarenhet av att implementera och utveckla HR-processer och arbetssätt? Just nu söker vi dig som är en van och trygg konsult för ett uppdrag som Group HR Manager med start omgående och löpande minst sex månader framåt.

 

Arbetsbeskrivning

Vår kund är ett svenskt IT-bolag som på den senaste tiden har expanderat i hög takt. Totalt består organisationen av 130 anställda med kontor i Sverige, Danmark och Tyskland.

 

I rollen Group HR Manager kommer du att representera HR i den internationella ledningsgruppen, sätta HR på agendan, samt se över processer och arbetssätt. Inom organisationen finns ännu inte en etablerad HR-funktion och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

 

-Se över processer så som löneprocessen, lönekartläggning och lönemodeller

-Genomlysning av avtal och rollbeskrivningar

-Arbeta med företagskultur, integration och värderingar

-Arbeta med KPI:er och andra nyckeltal

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta brett med HR och framför allt har erfarenhet av att etablera processer och nya arbetssätt i en liknande organisation. Förmodligen är du en erfaren konsult som är van vid att ta dig ann liknande uppdrag inom HR.

 

Som person ser vi att du har en förmåga att arbeta strukturerat och har enkelt för att sätta din in i nya sammanhang. Du känner dig trygg i att driva dina egna processer och att vara ensam ansvarig för HR-funktionen. Vidare kan du på ett tydligt och kommunikativt sätt engagera ledningsgrupp och chefer i frågeställningar och arbetssätt kopplat till HR.

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start så snart som möjligt och minst sex månader framåt. Vår kund har sitt kontor i Stockholm, Östermalm. Vid frågor om uppdraget går det bra att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Erfaren HR-konsult sökes för uppdrag som Group HR Manager

Annonser

; ;