Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Ekonomichef rekryteras till spännande produktbolag

Om Verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vår kund vill nu förstärka sitt team med en driven ekonomichef som vill vara med och utveckla samt driva deras affär framåt. Du kommer i denna roll ensamt ansvara för fyra bolag där du arbetar brett med allt från löpande redovisning till bokslutsarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

- Löpande bokföring
- Månads- och årsbokslut
- Skatter och moms
- Koncernredovisning
- Effektivisering och hantering kring IT-system
- Visst arbete med lageradministration

Du rapporterar till VD och kommer ha personalansvar för en person.

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat med liknande arbetsuppgifter i en bred roll tidigare. Du har goda redovisningskunskaper och du har tidigare rapporterat enligt K3. Du har goda IT-kunskaper, är van användare av Excel och har du tidigare arbetat i Visma Business är det starkt meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi tror att du är glad, flexibel och hjälpsam. Du är en prestigelös person som tycker om att hugga i där det behövs och du har ett entreprenöriellt tänk. Vi tror även att du är kommunikativ och trivs med mycket kontakter både externt och internt och du är stresstålig. Vidare tror vi att du är en person med nära till skratt.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med mycket ansvar och du kommer vara en central del av organisationen.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se alternativt på 0761 – 83 55 24.

Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.
Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Ekonomichef rekryteras till spännande produktbolag

; ;