Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Ekonomi 50-75% till PTV Nordics i Göteborg

Ekonomi 50-75% till PTV Nordics AB
Till ett engagerat och drivet kontor söker vi nu en ny kollega som kan hjälpa oss på resan att uppnå våra finansiella mål. I denna breda roliga roll kommer du få jobba självständigt med löpande ekonomi. Dina närmaste ekonomikollegor finns i Holland och Tyskland vilket blir en spännande internationell vardag för dig som trivs med det. Vi är det lilla prestigelösa kontoret i en internationell organisation, så är du en person som med glädje på läpparna hjälper till där det behövs är du helt rätt för oss!


Arbetsbeskrivning

PTV Nordics söker nu dig som är redo att axla denna roll som senior ekonomiassistent. En chans för dig som vill jobba 50–75%, vi är flexibla beroende på vem du är som söker och dina önskemål om tjänstegrad. Du kommer arbeta brett inom ekonomi med ett fokus på månadsbokslut, vilka du gör självständigt. Vidare kommer du vara behjälplig vid årsbokslut. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

- Löpande bokföring
- Självständigt månadsbokslut
- Periodiseringar
- Avstämningar
- Moms och skatter
- Påminnelsehantering
- Försäkringar
- Behjälplig vid budgetarbete
- Bistå revisorer vid årsredovisningen
- Utvärdering och förbättring av redovisningsförfaranden
- Presentera resultat internt inom organisationen
- Har du även erfarenhet av lönehantering är det ett plus, då detta kan komma att ingå i rollen.

Du kommer tillhöra ett team om sju personer och veckovis rapportering sker till moderbolaget i Tyskland och kontoret i Nederländerna så flytande i engelska är inga problem för dig och du trivs att arbeta på detta språk.


Vem är du?

PTV Nordics expanderar och vi söker nu dig som vill vara med på vår resa! Vi ser att du har läst ekonomi på gymnasiet alternativt har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har arbetat i en likande roll ca 2-4 år och varit med om självständigt bokslut. Vi tror att du tidigare arbetat som ensam ansvarig för ekonomin på ett mindre bolag så du är familjär med frågor som dyker upp både högt och lågt. Officepaketet är inga problem och främst då Excel, har du tidigare arbetat i Navision är detta meriterande. Tycker du dessutom att det vi säljer, smarta ruttplaneringssystem för att på bästa sätt optimera transporter så att både miljön och ekonomin mår bra, är det ju också ett plus!

Som person är du lösningsorienterad och proaktiv och du trivs i en självständig roll. Vidare är du flexibel, prestigelös och hugger i där det behövs.


Du erbjuds

Du erbjuds en bred roll med mycket ansvar på ett spännande och trevligt företag där man trivs tillsammans och känner en familjär stämning. Kontoret är beläget i centrala Göteborg.


Om verksamheten

PTV Nordics AB är en leverantör av mjukvara för ruttplanering för transporter av gods och människor. PTV Nordics är en del av PTV Group och riktar sig mot den nordiska marknaden. Våra kunder är transportföretag, men kommer också från branscher, som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför vi samma uppdrag, på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar, vilket leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist 0739-42 56 10 alternativt via mail: karin.kvist@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurekbemannning.se
 

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Deltid

Kontakt:

Karin Kvist


Ansök nu


 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Ekonomi 50-75% till PTV Nordics i Göteborg

Annonser

; ;