Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Driven Teamledare/Lönekonsult till expanderande bolag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som teamledare/lönekonsult innefattar att ansvara för ett team om upp emot 10 lönekonsuler.

Som teamledare kommer du att arbeta i driften med egna kunder samt ansvara för att leda och fördela arbetet inom teamet. Coacha, motivera, utveckla och introducera lönekonsulterna i teamet. Tillsammans med övriga kollegor kommer du inspirera till att utveckla nya arbetssätt i takt med digitalisering och förändring inom löneområdet. Att månatligen följa upp och kvalitetssäkra leveransen samt tidrapportering och fakturering.

Vi söker
Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av självständigt lönearbete och du har även något års erfarenhet med arbete som teamledare. Du har tidigare arbetet i Hogia Lön +.

Vi lägger stor viktig vid dina personliga egenskaper och söker dig som värdesätter hög kvalitet i ditt arbete och har en förfallenhet för struktur. Då vår kund arbetar med många internationella kunder är det av stor vikt att du är flytande i engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete där du som person är med och utvecklar affärer tillsammans med företaget. Kunden satsar långsiktig på personalen vilket genererar karriärmöjligheter för de anställda som önskar gå vidare från en konsultroll till en mer specialiserad roll, alternativt chefsroll. Allt i takt med att bolaget växer. Du kommer att arbeta nära trevliga kollegor på ett kontor beläget på Södermalm. Detta är en tjänst på heltid och det är en rekrytering, vilket betyder att du kommer att bli anställd direkt hos kunden.

Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Driven Teamledare/Lönekonsult till expanderande bolag

; ;