Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Copyswede söker koordinator i fördelningsfrågor

Är du driven, duktig på att utreda och skapa nytt? Läs då gärna vidare!


Arbetsbeskrivning

Copyswede söker nu en koordinator i fördelningsfrågor. I rollen som koordinator kommer du främst arbeta med att analysera olika typer av data för att komma med förslag på fördelningar av upphovsrättsliga ersättningar och upprätta underlag till styrelsen för beslut. Copyswedes fördelningsprocess befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Med utgångspunkt i nuvarande fördelningsmodeller kommer du att arbeta med att optimera och skapa nya fördelningslösningar. Du kommer tillsammans i team att vara med i uppbyggnaden av nya processer men även arbeta med att följa upp fördelningsbeslut som en del i utvecklingsarbetet. Du kommer även ha en löpande dialog med de olika medlemsorganisationerna som berörs av fördelningen av ersättningar.


Vem är du?

Vi ser gärna att du har 5–10 års erfarenhet av analys, utredning eller förändringsprojekt. Du har eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, juridik eller liknande. Du är van att söka information för att sätta dig in i befintliga processer, har förmåga att se både helheter och detaljer och en god sifferförståelse. Du är van att samarbeta med olika parter för att nå fram till resultat. Vidare ser vi att du har en god systemvana, goda kunskaper i Office-paketet och behärskar svenska både i tal och skrift.

Som person har du en stor nypa sunt förnuft, är nyfiken och smidig i ditt sätt att arbeta och ta reda på information, samt har lätt för att få med dig andra. Du är driven, lösningsfokuserad och strukturerad. Vidare har du lätt för att samarbeta och är pedagogisk och en god kommunikatör då arbetet innefattar mycket dialog med olika medarbetare i organisationen och hos medlemsorganisationerna.


Du erbjuds

En spännande och varierande roll där du kan fortsätta utvecklas i din yrkesroll, föra arbetet framåt samt vara med och skapa nytt. Du kommer till en professionell organisation med en god gemenskap, där man genom eget ansvar i kombination med nära samarbete når fram till lösningar tillsammans. Copyswede sitter i trevliga lokaler centralt på Kungsholmen. I denna rekrytering samarbetar Copyswede med Jurek Rekrytering & Bemanning. Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig över hela 2020 med tilltänkt start så snart som möjligt. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Copyswede arbetar för att finansiera skapandet av ny kultur. Copyswede är experter på kollektiv förvaltning av upphovsrätt på tv-området. Vi licensierar vidareanvändning av tv- och radioprogram i olika medier och sköter även det svenska ersättningssystemet för privatkopiering. Vi arbetar, på uppdrag av våra medlemsorganisationer, för att kulturskapare ska få betalt för sin upphovsrätt. För att kulturkonsumtionen ska vara hållbar måste de som skapar få en rimlig ersättning. En stark upphovsrätt ger trygga och fria utövare. I Sverige och EU finns ett starkt politiskt, juridiskt och folkligt stöd för upphovsrätten och för att den ska förvaltas effektivt och kollektivt. Vi har fått förtroendet att sköta delar av det uppdraget. Copyswede står under tillsyn av den statliga myndigheten Patent- och registreringsverket (PRV).

Sökord: koordinator, fördelning, processer, fördelningsmedel, fördelningslösningar, copyswede

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Monia Letmark


Ansök nu
 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Annonser

; ;