Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Bolagsjurist till Teracom

Är du intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss.

 

Rollen

Vi söker nu en bolagsjurist med särskild erfarenhet av och intresse för fastighetsrätt men även affärsjuridik i allmänhet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

 

• hantera hela avtalsarbetet relaterat till vår egen infrastruktur; arrendeavtal, vägavtal och liknande avtal, såväl som blandade hyresrättsliga frågor

• hantera ansökningar av ledningsrätter och servitut samt initiering av andra lantmäteriförrättningar

• handha och företräda Teracom vid överklagande av bygglov

• hantera andra blandade frågor relaterade till vår infrastruktur

 

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen eller motsvarande och med god erfarenhet från självständigt juridiskt arbete med fastighetsrätt och särskilt nyttjanderätter, samt med vana av att ha kontakt med myndigheter och liknande organisationer. Andra meriterande områden är miljörätt, offentlig rätt, offentlig upphandling och relaterade regleringsfrågor.

 

Vi söker en person som vill arbeta nära verksamheten i en rådgivande och relationsskapande funktion. Du bör ha ett genuint intresse för kommunikation, säkerhet och samhällsviktig verksamhet. Eftersom du är van vid att självständigt styra och prioritera ditt arbete och hantera en stor variation av frågor ser du det som en rolig utmaning att få vara del i affärsprocesserna och bistå med effektiv rådgivning som är praktiskt användbar. Vidare är du en god kommunikatör och har förmågan att uttrycka dig rakt och enkelt i skrift på såväl svenska som engelska.

 

Som person är du engagerad och serviceinriktad samt drivs av att göra ett bra arbete samt att utvecklas inom för dig nya områden. Du är social och trivs med att arbeta självständigt och i grupp och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du trivs i förändring, förstår vikten av ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet.

 

Naturligtvis är du också en person som identifierar dig med Teracoms tre kärnvärden; Ansvarstagande, Lösningsorienterade och Engagerade.

 

Vi erbjuder

Hos Teracom Samhällsnät får du vara med och göra skillnad varje dag. Det är vårt gemensamma ansvar att de samhällsviktiga tjänster vi levererar, med höga krav på både tillgänglighet, säkerhet och kvalitet, fungerar dygnet runt, året runt - oavsett. Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat med högt engagemang och ansvarstagande och kompetenta kollegor. Hos oss får du vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling. På Teracom Samhällsnät strävar vi efter att skapa en kultur som inspirerar till lärande och utveckling där medarbetarna känner engagemang och trivs på jobbet, samtidigt som vi värnar om balans mellan arbete och fritid.

 

Vi betraktar olikheter mellan människor som en styrka och är övertygade om att det bidrar till ett kreativt och trivsamt arbetsklimat

 

Övriga upplysningar

Tjänsten är placerad på Teracoms huvudkontor i Stockholm, Lindhagensgatan 122. Rapportering sker till Teracoms chefsjurist.

 

För anställning krävs att godkänd drog- och alkoholtest genomförs och att godkänd bakgrundskontroll liksom godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs, då tjänsten är i säkerhetsklass. Med anledning av detta krävs även svenskt alternativt nordiskt medborgarskap.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Teracom med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

 

Om Teracom

Teracom samhällsnät bidrar till ett tryggare samhälle genom att våra tjänster ser till att information och kommunikation kan fungera för de allra viktigaste samhällsfunktionerna även i kris och krig. Våra uppdrag inkluderar utsändningen av public servicekanalerna för radio och tv, beredskapsuppdraget Viktigt Meddelande till Allmänheten och ansvaret för kommunikationssystemet Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi utvecklar och levererar också allt fler beredskapstjänster samt olika typer av kommunikationslösningar till totalförsvarsviktiga aktörer. Vi är ett statligt bolag och i Sverige är vi ca 500 medarbetare som finns på ca 50 orter i landet. Vår vision är att vi, i samarbete med våra uppdragsgivare, ska göra Sverige tryggare där det behövs, när det behövs.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Annonser

; ;