Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Arkivarie sökes till statlig kund!

Just nu söker vi en arkivarie till vår statliga kund! Har du tidigare erfarenhet av arkivhantering? Är du driven och motiveras av att skapa ordning och struktur? Läs då gärna vidare!

Tjänsten som arkivarie innebär att utveckla och uppdatera vår kunds viktiga arbete med informationshantering, med vilket vi menar styrning och kontroll av verksamhetsinformationen under dess hela livscykel. Hanteringen omfattar registrering, validering (bevarande/gallring, känslighetsgrad), kvalitetssäkring av dokumentation, redovisning, tillgänglighet, skydd och förvaring. De behöver utveckla praktiska och effektiva arbetssätt som alla i företaget kan använda och de följer Region Stockholms modell för verksamhetsbaserad informationsredovisning.

Organisatorisk tillhörighet inom bolaget är avdelningen Ekonomi och Administration och du rapporterar till chef Ekonomi och Administration. Tjänsten är placerad vid bolagets kontor i Spånga.

 

Arbetsuppgifter
I detta uppdrag kommer du som konsult att stötta arbetsuppgifterna ingår att skapa, uppdatera och dokumentera ändamålsenliga rutiner för verksamheten baserat på riktlinjer för verksamhetsbaserad informationsredovisning såsom tex arkiv- och dokumenthantering, ärendehantering och arkivering samt att gallra och tillgängliggöra arkivmaterial och återsökning och utlämning av allmän handling vid förfrågningar.

I arbetet ingår också att delta i upprättandet av riktlinjer och styrande dokument inom arkivområdet samt i beredning av ärenden om bevarande och gallring. Ett annat viktigt område att utveckla är att vara drivande i digitaliseringen av vår informationshantering.

 

Vem är du?
Du har en akademisk utbildning med inriktning på arkiv eller informationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning. Du har erfarenhet av arkivering och/eller diarieföring i tidigare arbeten och du har god kännedom om hantering av allmänna handlingar i offentlig sektor. Vidare är du är van att förteckna digitalt, du har god datavana och goda kunskaper om gällande lagar och föreskrifter.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med informationssäkerhetsklassificering likaså är det meriterande om du är utbildad arkivarie eller diplomerad registrator.

 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är flexibel, självgående och strukturerad i ditt arbete, är analytisk och målfokuserad samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är serviceinriktad och har förmågan att arbetat självständigt likväl som i grupp med andra människor. Du har utmärkt samarbetsförmåga och en vilja att skapa mervärde genom din kompetens inom arkivfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Du erbjuds
Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100% med start omgående och 6 månader framåt med chans till förlängning. Placering i Spånga. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på 
elin.hellenius@jurek.se 

 

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Arkivarie sökes till statlig kund!

Annonser

; ;