Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Serviceinriktad Talent Manager till Jurek

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för femte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka med en Talent Manager inom Finance till vårt Stockholmskontor och affärsområdet Talent Management. Teamet består av 15 kollegor och du rapporterar till Head of Talent Management.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning
Som Talent Manager hos Jurek Rekrytering & Bemanning kommer du att arbeta nära våra konsultchefer och rekryteringskonsulter inom affärsområdet Finance för att säkerställa kandidatförsörjningen inom både bemanning- och rekryteringsområdet.

Du kommer att arbeta proaktivt och relationsbyggande med potentiella kandidater och genomföra intervjuer, dokumentation och referenstagning av kandidater. Vidare kommer du medverka vid rekryteringsträffar och arbetsmarknadsdagar samt genomföra CV-granskning och intervjucoachning. Förutom detta kommer du att bistå våra konsultchefer och rekryteringskonsulter med hjälp kring bland annat utformning av annonser, selektering av ansökningar och telefonintervjuer. Rollen är bred, utvecklande och utmanande och passar dig som är intresserad av rekrytering och vill lära dig mer inom området.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom HR, ekonomi eller liknande och är intresserad av att utvecklas inom HR och rekrytering. Har du även erfarenhet inom området sedan tidigare alternativt erfarenhet av försäljning/kundservice ses detta som meriterande. 

För att trivas hos oss bör du vara en person som trivs med att prestera och som tycker om att ta eget ansvar. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du:

• Är flexibel och har en god förmåga att strukturera ditt arbete och planera din tid.
• Är orädd för att använda telefonen och kontakta nya personer.
• Arbetat med Office-paketet samt att du är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.
• Tycker om att formulera dig och skriva kortare texter.

Sist men inte minst så ser vi att du har en positiv inställning och är en god kollega som gillar att jobba i team!

Du erbjuds
Du erbjuds en bred och stimulerande tjänst där du får möjlighet att bidra med dina idéer och ditt engagemang. Som Talent Manager blir du en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar i ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och professionalism. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Business Manager och Team Leader inom Talent Management Elin Olofsson på elin.olofsson@jurek.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Elin Olofsson
0720-17 52 90
elin.olofsson@jurek.se

 

 Ansök nu

 

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Serviceinriktad Talent Manager till Jurek

; ;