Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Senior rekryterare till kund inom fordonsindustrin

Till vår kund inom fordonsindustrin söker vi nu en senior rekryterare! Har du flera års erfarenhet av rekrytering, gärna i en snabbrörlig internationell miljö? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som senior rekryterare till vår kund inom fordonsindustrin!

 

Om tjänsten

Som senior rekryterare kommer du att ha fullt ansvar för hela rekryteringscykeln. Du agerar som rådgivare och partner till rekryterande chefer för att stödja nuvarande och framtida behov och säkerställa en fullständig förståelse för deras rekryteringsbehov. Du bygger och upprätthåller en pool av nyckeltalanger och engagerar kontinuerligt med dem för att säkra kandidatengagemang och en stark pipeline för kommande rekryteringar.

 

Dina ansvarsområden inkluderar fullt ägarskap för rekryteringsprocessen. Du kommer att attrahera rätt talanger genom att engagera dig i kandidater, leta och skapa kontakter med människor över hela världen, leda chefer och kandidater genom utvärderingsprocessen och anställa dem. Dessutom säkerställer du att man anställer topp-talanger vars värderingar överensstämmer med kundens företagskultur och kärnvärden genom att säkerställa kvalitativ screening och utvärdering av kandidaterna.

 

Vem är du?

För att lyckas i denna roll förväntar vi oss att du har en universitetsexamen inom HR eller likvärdigt. Vi förväntar oss att du har minst 5 års erfarenhet av rekrytering/search. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med roller för ett fordonsföretag och även med teknikroller med fokus på elektrifiering och mjukvara. Det är en fördel om du har arbetat i en global miljö. Dessutom är erfarenhet och certifieringar inom psykometriska tester mycket meriterande. Slutligen måste du vara flytande i engelska, både verbalt och skriftligt. 

 

Erfarenhet är viktigt, men personlighet är nyckeln! Vi letar efter någon som är passionerad och engagerad, som vill ta en aktiv roll i att utveckla kundens arbetssätt och som strävar efter att överträffa förväntningar i leverans. Eftersom man arbetar med många olika intressenter internationellt och ibland har tajta deadlines, behöver du ha hög integritet, stark kommunikation, utmärkt hantering av intressenter och samarbetsförmåga. Dessutom arbetar man i en snabbrörlig och ibland krävande miljö, så du behöver vara affärs- och prestandadriven.

 

Ansökan

Om du är en engagerad och kvalificerad kandidat med passion för cirkulär ekonomi och hållbarhet, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig från 27/11-2023 t.o.m. 24/7-2024. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Senior rekryterare till kund inom fordonsindustrin

Annonser

; ;