Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Karriärjobb
  • Ledarna
Jurek Bemanning

SBG Byggen söker en löneadministratör

Om verksamheten
SBG Byggen AB är ett modernt byggföretag med säte i södra Stockholm. Bröderna Stefan och Tomas Segerberg grundade tillsammans företaget år 1990 och bolaget ägs och drivs utav dem än idag. Sedan etableringen har SBG utvecklats från att vara ett mindre familjeföretag till att idag omsätta omkring 200 miljoner SEK årligen med ca. femtio anställda. En av nycklarna till bolagets framgång har varit förmågan att kombinera det lilla företagets flexibilitet och personliga relationer med det större företagets kompetens och stabilitet. SBG är en del av SegerbergGruppen med verksamheter inom bygg- och markentreprenad samt utveckling och förvaltning av fastigheter som tillsammans omsätter omkring 400 mkr och har ca 120 anställda.

Arbetsbeskrivning
SBG Bygg söker idag en löneadministratör till sitt kontor beläget i Enskede. I denna roll kommer du arbeta i hela löneprocessen för flera bolag inom koncernen och vara kontaktperson mot medarbetare i organisationen gällande lönefrågor. Detta är en heltidstjänst som idag innebär ca 50% löneadministration men kommer med tiden att utökas till 75%. Resterande tid kommer du att arbeta med diverse ekonomi- och personaladministration.

Vem är du?
Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet från självständigt lönearbete från ax till limpa. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i Hogia. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en prestigelös person som trivs i en serviceroll och har ett behjälpligt synsätt. För att lyckas i denna roll är du ordningsam och har god prioriteringsförmåga.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter hos ett familjärt och trevligt bolag inom byggbranschen. Denna tjänst omfattar 100% och är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Planerad start i början av september. I denna rekrytering samarbetar SBG Bygg med Jurek rekrytering och bemanning och vid frågor gällande tjänsten är du är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på 
evelina.thimper@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 

 Ansök nu

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Veckans jobb

Annonser

; ;