Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Redovisningsekonom till trevlig kund på Hisingen

Om rollen

Till vår trevliga kund söker vi dig som vill axla den roliga och utvecklande rollen som redovisningsekonom. Kunden sitter i fina lokaler på Hisingen och ser framemot att välkomna dig till som har arbetat minst fem år i en liknande roll och är redo att pröva på någonting nytt & ta nästa steg i karriären!

 

Som redovisningsekonom kommer du att ha en varierande arbetsdag innehållandes bland annat:

- Löpande bokföring

- Bokslut

- Analys & utredning

- Rapportering

- Periodiseringar

- Avstämningar

- Momsberäkningar

 

Detta är ett konsultuppdrag om 100% med start omgående som sträcker sig 6 månader framåt, där ambitionen är att uppdraget skall övergå i anställning hos kund därefter.

 

Vem söker vi till denna roliga tjänst?

För att trivas i rollen som redovisningsekonom tror vi att du som söker har minst 5 års erfarenhet av en tidigare roll. Du har goda kunskaper i Excel och har du dessutom arbetat i Dynamics 365 är detta meriterande men inget krav.

 

Som person tror vi att du är positiv, trygg och trivs i en föränderlig miljö. Du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter bli utförda på bästa sätt och har en god analytisk förmåga.

 

Du erbjuds

En spännande tjänst som redovisningsekonom där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med dina trevliga kollegor i ekonomiteamet. Uppdragets omfattning är på 100% och ambitionen är att starta igång snarast möjligt. Du kommer att inleda uppdraget som konsult, men efter 6 månader är tanken att anställningen skall övergå direkt till kund.

 

Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på julia.jarvholm@jurek.se. Vi ser framemot din ansökan!

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Redovisningsekonom till trevlig kund på Hisingen

Annonser

; ;