Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Redovisningsekonom som vill utvecklas mot ekonomiansvarig

Arbetsbeskrivning:

Till vår kund i centrala Stockholm söker vi nu dig som är redovisningsekonom som vill utvecklas och ta ett allt större ansvar. Du kommer att spela en central roll i företagets ekonomifunktion och vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi och som vill vara med och utveckla de interna processerna. Du kommer att ha ett ansar för det löpande arbetet med ekonomiska processer och rapportering, genomföra månadsbokslut, fakturering, analys av kunddata samt vara delaktig i arbetet med årsredovisningen. 

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Löpande redovisning

• Månads- och årsbokslut

• Fakturering

• Systemansvarig

• Deklarationer

• Årsredovisning

 

Vem är du?

Vi söker dig som har jobbat som redovisningsekonom alternativt bolagsekonom under 2-3 år och är självständig i bokslutsarbetet och som på sikt vill utvecklas till att ta dig an rollen som ekonomiansvarig. Du har jobbat med kvalificerat ekonomiskt arbete på ett litet eller mellanstort bolag och har du ett intresse och erfarenhet av system så är det meriterande, gärna med erfarenhet av Visma Control. Har du även erfarenhet av Super Office och Hogia Lön är detta meriterande. Som person är du framåt och driven, du är ansvarstagande och kan driva dina processer självständigt. Då rollen på sikt kommer att kräva ett större ansvar har du en god ledarförmåga och kan stå upp för dina beslut. 

 

Vad vi Erbjuder

Vi erbjuder en konsultanställning via oss på Jurek med ett inledande 6 månaders konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering.  Du kommer att arbeta hos vår kund med lokaler i centrala delarna av stan. Du blir en del av en organisation inom en spännande bransch på ett kontor med en familjär stämning. Arbetet är förlagt på heltid med viss möjlighet till distansarbete. 

 

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Din professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

 

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta vår konsultchef, Sara Winberg, via e-post på sara.winberg@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär.

 

Om Oss

Jurek Recruitment & Consulting erbjuder en omfattande portfölj av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områden som juridik, ekonomi, HR, marknadsföring och administration. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Redovisningsekonom som vill utvecklas mot ekonomiansvarig

Annonser

; ;