Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Redovisningschef till internationellt företag

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en Redovisningschef till ett spännande företag i centrala Göteborg. Detta är ett föräldrar vikariat om minst ett år med start omgående.

I rollen som Redovisningschef kommer du att ha en intressant och rolig arbetsdag tillsammans med dina fyra kollegor i ekonomiteamet. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som löpande bokföring, månads- och årsbokslut samt göra analyser och uppföljning mot budget. Du kommer också att ha personalansvar för sex personer och arbeta med att leda och fördela arbete, hålla i avdelningsmöten, medarbetarsamtal samt se över personal- och resursplanering.

Bolaget är internationellt och verkar inom en spännande bransch vilket gör att du får variationsrika arbetsdagar!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi, och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du öppen, prestigelös, förändringsbenägen och trivs i en miljö med variation och bredd. Du har lätt för att samarbeta med alla och är en duktig relationsbyggare.

Vidare tror vi att du är analytisk, noggrann och stresstålig – du ser snabbt vad som behövs göras och har en god prioriteringsförmåga. Då företaget är internationellt är det viktigt att du känner dig bekväm med att tala och skriva engelska obehindrat. Vi tror att du har goda kunskaper i Excel och har du dessutom erfarenhet av affärssystemet IFS är detta meriterande.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på 
www.jurek.se

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Redovisningschef till internationellt företag

Veckans jobb

Annonser

; ;