Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Rådgivande redovisningskonsult till Tre Ekonomer

Är du en redovisningskonsult som älskar kundkontakt och trivs i en konsultativ roll mot dina egna kunder? Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss!

Tre Ekonomer är ett etablerat varumärke som är förknippat med trygghet och förtroende. Vi hjälper företag och företagare att nå sina mål och strävar alltid efter att leverera mer än vad som förväntas av oss. Här får du chansen att arbeta tillsammans med kollegor som tar initiativ och ansvar. Vi arbetar med starka värdegrunder, ett företag där du som medarbetare har möjlighet till att utvecklas och att påverka!

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.treekonomer.se.


Arbetsbeskrivning

Du tillhör ett team om 20 kollegor som arbetar som redovisnings- och lönekonsulter. I din roll som redovisningskonsult kommer du för dina kunders räkning sköta den löpande bokföringen, bokslut, årsredovisningar, deklarationer samt andra ekonomiska arbetsuppgifter och rådgivning kring dessa. Rådgivning inom skatt- och ekonomistyrning är vanligt förekommande ibland våra kunder.


Vem är du?

Vi söker dig med ekonomisk utbildning och som har minst tre års erfarenhet av att ha arbetat på redovisningsbyrå. Du upprättar självständigt bokslut och årsredovisningar och tar gärna rådgivande samtal både med kund och internt.

För att lyckas i rollen som redovisningskonsult ser vi att du är engagerad och gillar kundkontakten, är kommunikativ och kvalitetsmedveten. Du är också nyfiken, proaktiv och vill gärna förbättra och förenkla.


Vi erbjuder

Tre Ekonomer är en familjär byrå med hög grad av digitaliserade lösningar. Vi som arbetar här tar initiativ, tar ansvar, är stolta över det vi gör, visar respekt för varandra och har en öppen kommunikation. Vi som arbetar här kan och vill påverka vår egen, företagets och våra kunders utveckling. Verksamheten i Stockholm bedrivs i fina sekelskiftets lokaler vid Fridhemsplan på Sankt Göransgatan 63, Stockholm.

Detta är en tillsvidare anställning, med inledande provanställning om sex månader. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Jurek. Har du frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström, malin.sjostrom@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan via Jureks hemsida www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via mail.


Om Tre Ekonomer

Tre Ekonomer är en etablerad redovisningsbyrå som grundades 2005 och har idag ett 20-tal medarbetare i Stockholm och Göteborg. Här arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och vi är medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och följer REKO:s riktlinjer för kvalificerade redovisningstjänster. Företagets kvalitetssystem TREKO revideras av SRF. Kundernas förtroende för oss är avgörande. Nyckelord är kompetens, kvalitet, engagemang och relation.

Sökord: Redovisningskonsult, Redovisningsekonom, Redovisning, Redovisningsbyrå, Bokslut, Årsredovisning, Visma Lön, Fortnox

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu

 


 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Rådgivande redovisningskonsult till Tre Ekonomer

Annonser

; ;