Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Marketing Director Bioservo Technologies

Bioservo Technologies är världsledande inom tillverkning av bärbara, muskelförstärkande system, för människor som behöver extra styrka och uthållighet. Alla produkter och system är baserade på vår prisbelönta SEM- teknik. Vi är mycket stolta över att kunna bidra med innovativa lösningar för att hålla människor starka, friska och motiverade.

Bioservo expanderar globalt och vi förväntar oss en stark tillväxtresa. Därför söker vi nu en Marketing Director som ska ansvara för bolagets övergripande kommunikation och marknadsföring i samtliga kanaler och plattformar i syfte att stärka bolagets varukännedom på en utökad internationell marknad.


Huvudsakliga ansvarsområden
I rollen som Marketing Director ansvarar du huvudsakligen för att skapa en marknads- och kommunikationsstrategi som ska fortsätta att bygga Bioservos varumärke globalt. Du ansvarar för extern kommunikation, varumärkesfrågor, IR, press och PR. Du kommer även arbeta med paketering, konceptualisering och lansering av vårt utbud och erbjudande, samt kontinuerligt sköta omvärldsbevakning. Du innehar produktansvar gällande marknadsföring av industrisegmentet och du bidrar till den finansiella rapporteringen med kommersiell kommunikation och bildspråk. Du projektleder och utvecklar kontinuerligt området marknadskommunikation och är med i ledningsgruppen. I rollen som Marketing Director så rapporterar du till VD och har personalansvar för en medarbetare.


Erfarenhet
Du har en relevant universitetsutbildning inom marknadsföring/kommunikation och minst fem års erfarenhet av en liknande roll inom industri, gärna life scence. Du har dokumenterat goda resultat av varumärkesarbete, lanseringar, produktreleaser, analys och marknadskommunikation på strategisk nivå, gärna i ett snabbväxande, innovativt bolag.


Din profil
Du har en coachande ledarstil och du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du har ett stort intresse för ny teknik och som person är du ambitiös, orädd, målinriktad, nyfiken och driven. Du är en engagerad, tydlig och kommunikativ person som trivs i en dynamisk, expansiv och snabb organisation.

www.bioservo.com

Vi samarbetar med Sense Talents i denna rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontakta Lotta Köhler epost: lotta.kohler@sensetalents.se – varmt välkommen att söka tjänsten via länken nedan.

#marketingdirector #marknadschef #marknadsdirektör #Headofmarketingcommunications #communicationsdirector

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Lotta Köhler


Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Marketing Director Bioservo Technologies

Annonser

; ;