Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Managementkonsult på deltid till statlig verksamhet i Stockholm

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter dig som vill arbeta som Managementkonsult hos en statlig verksamhet som ansvarar för styrning och uppföljning av trafikdrift samt upprätthåller infrastrukturens funktion, säkerhet och värde. Du kommer att arbeta på avdelningen med miljö och social hållbarhet.

Detta uppdrag innebär att identifiera framtida behov av säkerhetstjänster genom en utredning och behovsanalys. Behovsanalysen ska innehålla en beskrivning av nuläge och framtida behov för att nå ett lämpligt nytt tjänsteutbud av lämplig säkerhet. Efter godkänd behovsanalys ska planeringstudie genomföras. Studien ska följa hänvisad handbok för projekt och studier och ska innehålla bl.a. nulägesanalys (inklusive strategisk avtalsutvärdering), omvärldsanalys, omfattning, ekonomiska analyser och förslag på inriktningar inför upphandlingar.

Arbetet omfattar dessutom överlämning av insamlat underlag, framtagna presentationer och övriga uppgifter på ett välstrukturerat och spårbart sätt i verksamhetens stödsystem.


Din profil

Vi söker dig som har akademisk examen eller motsvarande med erfarenhet av förändringsledning/ innovativ lösningsförmåga inom olika projekt. Du har minst 9 års erfarenhet av att ha arbetat med projektledning och är van vid att arbeta med utredningar. Vi ser att du har mycket god erfarenhet av att leda studier/analyser i projektform inom området trygghet och säkerhet på en strategisk och hållbar nivå. Du bör även ha minst 3 års erfarenhet av offentlig upphandling, styrande regelverk, avtalsutvärderingar, riktlinjer och dokument inom offentlig verksamhet. Som person är du självgående och initiativrik samt systematisk och strukturerad. Du kommunicerar enkelt och tydligt samt har en bra samarbetsförmåga.


Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst som Managementkonsult inom statlig verksamhet. Denna tjänst är med omgående start och förlagd på ca 50% fram till april 2021. Vid frågor gällande tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta Rekryterande Konsultchef Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 
Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: DeltidAnsök nu

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Managementkonsult på deltid till statlig verksamhet i Stockholm

Annonser

; ;