Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Lönekonsult till TMF Group för interimsuppdrag

Vi söker nu en lönekonsult till vår kund TMF Gruop som sitter i mycket fina lokaler mitt i centrala Stockholm. Har du tidigare erfarenhet av lönearbete från många olika branscher och arbetat med flera kollektivavtal tidigare? Då är du kanske rätt person för oss!

Arbetsbeskrivning
För TMFs räkning söker vi nu efter en erfaren lönekonsult för ett uppdrag med start i början av februari, som varar ca 3 månader framöver.

I rollen kommer du att ansvara för ett antal internationella kunder. Som kundansvarig lönekonsult ansvarar du för att på ett effektivt och kvalitativt sätt ge service till dina tilldelade kunder gällande alla typer av lönefrågor. Du kommer att tillhöra ett team som i dagsläget består av 4 personer.

TMF sitter i mycket fina lokaler vid Sergels Torg i Stockholm och ditt arbete kommer huvudsakligen att ske på plats på kontoret.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 3–5 års erfarenhet från att arbetat med lön och HR-relaterade frågor, gärna med erfarenhet ifrån olika branscher och kollektivavtal. Du har mycket goda kunskaper gällande hela löneprocessen samt löne- och skatteregler och gärna erfarenhet från konsultbranschen. Du ska kunna tala och skriva obehindrat på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du tidigare arbetat i Hogia.

Som person är du noggrann, strukturerad, initiativtagande, proaktiv och driven. Du är service-minded, levererar och håller deadlines. Vidare är du en god kommunikatör både internt och externt. Du har en god samarbetsförmåga och tycker att det är inspirerande att medverka på en tillväxtresa.

Du erbjuds
En bred och varierande roll som lönekonsult i en snabbt växande internationell organisation, med härliga kollegor som sitter i ett mycket trevligt kontor med panoramautsikt beläget mitt i Stockholm city. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos vår kund. Uppdraget är med start i början av februari och varar i ca 3 månader framåt, med viss chans till förlängning. Vi uppmuntrar även underkonsulter att söka denna tjänst.

Sökord: lönekonsult, lönespecialist, löneadministratör, Hogia, interim

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Lönekonsult till TMF Group för interimsuppdrag

Veckans jobb

Annonser

; ;