Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Konsult inom obeståndsrätt och allmän affärsjuridik

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en konsult till ett uppdrag med fokus på företagsrekonstruktioner, konkurser och allmän affärsjuridik. Arbetsuppgifterna består främst i juridisk handläggning, att göra rättsutredningar, ta fram beslutsunderlag, upprätta juridiska handlingar samt arbeta med rekonstruktionsplaner, offentliga ackord och borgenärsfrågor. I denna roll kommer du att ha nära klientkontakt och handlägga egna ärenden.


Din profil

Du har juristutbildning och har minst 1-4 års erfarenhet, exempelvis från byrå eller bolag. Det är meriterande om du tidigare arbetat med bolags- eller obeståndsrätt. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Du är självständig, proaktiv och tar initiativ i ditt arbete. Vidare är du social och ha god samarbetsförmåga.


Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utmanande roll på ett spännande bolag i tillväxtfas. För rätt person finns goda förutsättningar att konsultuppdraget övergår i en fast anställning.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 

Område:

Täby
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Agnes SmedbergAnsök nu

 

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Konsult inom obeståndsrätt och allmän affärsjuridik

Annonser

; ;