Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Jurist till Gillis Edman

Om verksamheten
Gillis Edman Begravning och Familjejuridik etablerades 1988 och har under åren utvecklats till en av landets största privata begravningsbyråer med nio kontor i Göteborgsområdet och en Juristbyrå i centrala Göteborg. Vår målsättning är att med tillgänglighet, erfarenhet, och personlig omtanke vara branschledande när det gäller att tillmötesgå uppdragsgivarens uttalade och outtalade behov.
Vi söker nu ytterligare en jurist till vårt team – varmt välkommen med din ansökan!


Arbetsbeskrivning

Som jurist på Gillis Edman kommer du att ingå i ett team om idag sex personer som ansvarar för den juridiska verksamheten för nio kontor i Göteborgsregionen och vara placerad på Juristbyrån i centrala Göteborg. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i att agera rådgivare i familjerättsliga ärenden såsom:

- Bouppteckningar
- Arvskiften
- Testamenten
- Gåvobrev
- Samboavtal
- Bodelningsavtal
- Äktenskapsskillnad
- Framtidsfullmakter

Du kommer också självständigt ansvara för upprättande av juridiska dokument inom ovan nämnda ärende och hålla föreläsningar inom relevanta rättsområden. Du förväntas hantera alla ärenden professionellt och etiskt korrekt med kunden i fokus.


Vem är du?

Vi söker dig med ett stort intresse för människor och för det familjerättsliga området. Du brinner för att ge dina klienter ett personligt omhändertagande och god service. Vi söker dig som har en juristexamen och några års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av arbete inom det familjerättsliga området. Som jurist är du trygg och säker i din yrkesroll, noggrann och samtidigt effektiv. Som person är du en orädd och lyhörd lagspelare som har lätt för att möta människor, speciellt i svåra situationer. Vidare är du en person som tycker om att samarbeta och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du har en pedagogisk förmåga och kan enkelt göra juridiska processer förståeliga.


Du erbjuds

En bred och självständig roll med stort eget ansvar på en av landets största begravningsbyråer beläget i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Stämningen präglas av gemenskap och ett gott klimat där man hjälper varandra. Du kommer att arbeta i en roll med en blandning av juridik, ekonomi och bemötande av människor. Du har en viktig funktion där ditt arbete och engagemang berör medarbetare och kunder.


Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande – välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekrytering samarbetar Gillis Edman med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på telefonnummer 031–7128349 alternativt asa.dahlberg@jurek.se.

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Åsa DahlbergAnsök nu

 

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Jurist till Gillis Edman

Annonser

; ;