Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek

Juniora Controllers till Västervik Miljö & Energi AB

Västervik Miljö & Energi AB står inför spännande utmaningar med bland annat stora investeringar, projekt och utveckling framöver. Vill du vara med på denna resa och samtidigt utvecklas i din roll som controller? Ekonomiavdelningen behöver förstärkas och vi söker nu controllers till vår ekonomiavdelning.

 

 

Arbetsuppgifter

Som controller arbetar du nära affärsområdes- och verksamhetscheferna och stöttar dem i den ekonomiska planeringen och uppföljningen av deras verksamheter. Vi söker controllers till våra monopolistiska verksamheter som Vatten och Hushållsavfall samt till våra affärsdrivande verksamheter.

 

I arbetet som junior controller hos oss ingår att vara delaktig i kartläggning av processer och hjälpa ekonomiavdelningen i arbetet med ständig förbättring. Du kommer även arbeta tillsammans med affärsområdes- och verksamhetscheferna med analyser, ekonomiska uppföljningen, avstämningar, budgetering, budgetuppföljning. I rollen delar du även i arbetet med upprättande av långsiktiga prognoser, handlingsplaner, utveckling av modeller för uppföljning och kontroll samt uppföljning av verksamheten utifrån affärsmässighet och bolagets mål.

 

 

Vem är du?

För att trivas i och vara framgångsrik i rollen är du ambitiös och driven. Du räds inte nya utmaningar och trivs med att utmanas i din yrkesroll. Du har lätt att lära och angriper dina arbetsuppgifter på ett noggrant och analytiskt sätt. Du vågar prova på nya arbetssätt för att fortsätta utveckla verksamheten och dig själv. Vidare är du en resultatorienterad person som trivs i en social roll där du får chans att ha ett stort kontaktnät.

 

Vidare ser vi att du är trygg i Excel, analytisk och affärsinriktad i ditt arbetssätt och har en tydlig kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du trivs att vara spindeln mellan verksamheterna och ekonomiavdelningen och du har ett kreativt öga.

 

 

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker uppfyller följande kriterier:

• Akademisk examen med inriktning mot företagsekonomi, teknik eller motsvarande.

• Du är nyexaminerad alternativt har ett par års erfarenhet av liknande roll.

• Tidigare erfarenhet inom revision eller redovisning är meriterande.

• Goda kunskaper inom Excel.

• God systemerfarenhet och systemförståelse.

 

 

Om verksamheten

Västervik Miljö & Energi AB är ett kommunägt företag med ca 170 anställda, med verksamhet inom energi, miljö och infrastruktur. Vi erbjuder tjänster/produkter inom affärsområdena elnät, stadsnät, vatten, fjärrvärme, avfall & återvinning samt entreprenad.

 

Vår affärsidé går ut på att förenkla vardagen för våra kunder och vår vision är att vara ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart företag. Vi är som bolag även certifierat enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) och ISO 45001 (arbetsmiljö).

 

Många befattningar på Västervik Miljö & Energi AB är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamhet som det innebär att arbeta inom energi- och infrastrukturbranscherna. Vid alla rekryteringar kommer därför registerkontroll att genomföras och för vissa befattningar även utökad personprövning, innan kandidaten kan anställas.

 

 

Din ansökan

Skriv i din ansökan vilken av rollerna du söker av de monopolistiska eller affärsdrivande verksamheterna.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Västervik Miljö & Energi AB med Jurek Rekrytering & Bemanning, för frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Holmberg på 0761 - 83 55 24 alternativt

maria.holmberg@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag.

 

Område: Västervik

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek »

Liknande jobb Juniora Controllers till Västervik Miljö & Energi AB

Annonser

; ;