Störst på chefsjobb
  • Jusektidningen
  • Ingenjörsguiden
  • Byggcheferna
  • Karriärjobb
  • Kollega
  • St
Jurek Bemanning

Junior säljare till PTV Nordics i Göteborg

En unik chans för dig som är intresserad av och vill börja din karriär inom försäljning och/eller logistik! En roll som innebär att sätta sig in i och sälja avancerade digitala logistiklösningar som gynnar både ekonomin och miljön för våra kunder. Vill du vara med på PTV Nordics resa med fokus att hitta nya potentiella kunder och samtidigt utveckla dig i försäljning och affärsutveckling med möjlighet att ta nästa steg just hos oss är du helt rätt för detta jobb!


Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att identifiera, söka upp och informera om våra lösningar över telefon, målet med samtalet är också att boka personliga möten till PTV Nordics tekniska säljare. Du kommer tillhöra ett glatt team om fyra engagerade och duktiga säljare där du får mycket stöd och kunskap. Vidare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

- Söka och ringa nya potentiella kunder
- Informera, diskutera och boka möten med potentiella kunder
- Kontakt med befintliga kunder
- Delta i marknadsföringsaktiviteter som till exempel mässor där PTV Nordics är representerade
- Skapa marknadsmaterial och uppdatera digitala kanaler


Vem är du?

En person som vill framåt och är intresserad av kundkontakt, du är också orädd att lyfta luren, du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i samtal med nya och befintliga kunder. Då rollen innefattar mycket kalla samtal ser vi att du har skinn på näsan och drivs av försäljningsmål. Du har en hunger av att lära dig mer om försäljning, system och logistik helt enkelt.

Du har någon form eftergymnasial utbildning inom ekonomi/logistik/marknadsföring. Vi ser att du har arbetat med försäljning/service i någon form tidigare, där telefonen gärna har varit en central del. Du har god datorvana och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från affärssystem. Du talar och skriver svenska och engelska, då PTV Nordics är det lilla kontoret i en internationell organisation har man mycket spännande kontakter med bl a kollegor i Europa.


Du erbjuds

Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande jobb där eget driv och kreativitet i att nå ut till marknaden är ett måste. Du kommer att bli en viktig del i vår internationella säljorganisation där du kommer få möjlighet att växa och ta eget ansvar och inte minst få lära dig mycket inom försäljning. Tjänsten innebär även stora möjligheter för vidareutveckling och du kommer få tillfälle att fördjupa dig i produkterna och säljprocessen för att potentiellt på längre sikt övergå till en roll som teknisk säljare eller affärsutvecklare.

Vi sitter i centrala Göteborg och du kommer få 6 omtänksamma kollegor! Du erbjuds trygghet i form av kollektivavtal och fast lön, egen telefon och friskvårdsbidrag!
Start: Innan eller efter sommaren, beroende på dig som söker!


Om Verksamheten

PTV Nordics AB är en leverantör av mjukvara för ruttplanering för transporter av gods och människor. PTV Nordics är en del av PTV Group och riktar sig mot den nordiska marknaden. Våra kunder är transportföretag, men kommer också från branscher, som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför vi samma uppdrag, på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar, vilket leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

PTV Nordics är ett mindre kontor inom koncernen PTV Group, där vi i dagsläget är sju personer som jobbar från kontoret i Göteborg. Vi tillhandahåller lösningar som t.ex. PTV Map&Guide, PTV RouteOptimiser och PTV xServer. Vi arbetar med implementation, integration och även konsulttjänster baserade på våra produkter.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist via mail: karin.kvist@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurekbemannning.se


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin KvistAnsök nu

 

 

Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning »

Liknande jobb Junior säljare till PTV Nordics i Göteborg

Annonser

; ;